Libnet.ro
UNICEF

20:00

Concursul national Euroscola parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale

Adevărul Adevărul,
Concursul national Euroscola parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale

Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania si Ministerul Educatiei Nationale au incheiat, marti, 27 ianuarie, un protocol de colaborare pentru organizarea in anul 2014, in parteneriat, a concursului national pentru liceeni Euroscola. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei: Cursurile vor fi suspendate integral marti in scolile si gradinitele din Bucuresti si din 12 judete. Vezi lista judetelor in care scolile raman inchise

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca a centralizat situatia unitatilor de invatamant din judetele/ municipiul Bucuresti, aflate sub atentionare de cod galben, portocaliu si rosu. Inspectoratele scolare judetene au decis ca marti, 28 ianuarie, cursurile sa fie suspendate integral in Bucuresti si in alte 12 judete: Arges, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Valcea, Vrancea. Cursurile vor fi suspendate si in judetele Buzau, Giurgiu si Braila, cu exceptia gradinitelor din orasele Buzau si Giurgiu.

UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala. ...

UPDATE: Scolile si gradinitele din Bucuresti si alte 14 judete vor fi inchise joi, conform Ministerului Educatiei. De asemenea, si Universitatea Buucresti si Universitatea Pitesti vor fi inchise. Unitatile de invatamant vor fi inchise in: Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. In cinci judete, doar o parte dintre unitatile de invatamant vor fi inchise: Bacau o unitate scolara, in mediul rural), Dambovita .

UPDATE. Ministerul Educatiei nu redeschide scolile in Capitala.

UPDATE: Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a anuntat, la Guvern, ca a solicitat ISMB sa reevaluzeze situatia scolilor si gradinitelor pentru joi, iar in urma acestei discutii a fost convenit, in final, ca unitatile sa ramana totusi inchise joi, relateaza Mediafax. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti anuntase anterior, oficial, ca joi vor fi reluate cursurile in invatamantul prescolar, primar, gimnazial si liceal in Capitala. Aflat la Guvern, ministrul a anuntat insa ca a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )