Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnare in familia regala. A primit cinci ani si zece luni de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Condamnare in familia regala. A primit cinci ani si zece luni de inchisoare cu executare

Condamnare in familia regala a Spaniei. Sotul infantei Cristina, cumnatul regelui Felipe al VI-lea, Inaki Urgandarin, a fost condamnat la 5 ani si 10 luni de inchisoare pentru deturnare de fonduri. continuă pe Antena3

Cumnatul regelui Spaniei, condamnat de Curtea Suprema la cinci ani si zece luni de inchisoare

Curtea Suprema spaniola a decis marti, in urma unui apel, sa reduca condamnarea de peste 6 ani de inchisoare a cumnatului regelui, pentru acuzatii de frauda fiscala si deturnare de fonduri, la 5 ani si 10 luni.

Preturile locuintelor din Marea Britanie, la nivelul minim al ultimilor cinci ani si jumatate

Indicele Royal Institution of Chartered Surveyors RICS), care masoara evolutia preturilor locuintelor din Marea Britanie, a scazut, in aprilie, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani si jumatate, conform bloomberg. com. Indicele RICS al preturilor locuintelor britanice a atins minus 8 puncte in aprilie, acesta fiind cel mai redus nivel din noiembrie 2012 pana in prezent. Indicele a ajuns in teritoriu negativ dupa luni in care preturile au stagnat. Specialistii RICS nu asteapta o redresare a situatiei pe termen scurt.

Proiect: Terenurile agricole vor fi date in arenda pe un termen de minimum cinci ani

Terenurile si alte bunuri agricole vor fi date in arenda pe un termen de minimum cinci ani, fata de trei ani in prezent. Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului propune modificari in acest sens la Regulamentul privind modul de tinere in cadrul primariilor a registrelor contractelor de arenda, transmite IPN.

LOVITURA pentru FAMILIA REGALA! Un important membru a fost CONDAMNAT LA iNCHISOARE! Detalii de ULTIM MOMENT

Lovitura pentru Casa regala a Spaniei! Sotul infantei Cristina, cumnatul regelui Spaniei, a fost gasit vinovat de coruptie si deturnare de fonduri si a fost condamnat la aproape sase ani de inchisoare cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )