Libnet.ro
UNICEF

16:00

In ce conditii locuieste Nicoleta Luciu la Miercurea Ciuc

ADPM ADPM,
In ce conditii locuieste Nicoleta Luciu la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu a lasat Bucurestiul pentru a locui alaturi de intreaga familie la Miercurea Ciuc. Bruneta locuieste intr-o vila situata in imediata apropiere a blocului unde sotul ei, Zsolt, are birourile. continuă pe ADPM

Nicoleta Luciu, adio Bucuresti! S-a mutat definitiv la Miercurea Ciuc!

Nicoleta Luciu poate spune adio vietii mondene din Bucuresti si proiectelor TV. Sotul ei, Zsolt Csergo si-a dorit, si a reusit, sa o aduca alaturi de copii in Miercurea Ciuc unde locuieste acum, dupa cum spune el, definitiv.

Nicoleta Luciu, fara machiaj! Acneea este de domeniul trecutului!

Nicoleta Luciu s-a fotografiat nemachiata, fara fard sau fond de ten, pentru sutele de mii de fani de pe Facebook. Bruneta le-a arata acestora ce cadou simbolic minunat a primit de la tripletii sai.

Cea mai scazuta temperatura, inregistrata la Miercurea Ciuc: Mercurul a coborat pana la minus 3 grade

Cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta toamna in tara, minus 3 grade Celsius, a fost consemnata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, relateaza Agerpres. Potrivit meteorologului de serviciu de la.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Meteorologul Tanko Karoly de la Statia Meteo Miercurea Ciuc a declarat corespondentului MEDIAFAX ca temperatura de minus 3,1 grade Celsius a fost inregistrata in jurul orei 7. 30, fiind semnalata, de asemenea, bruma la sol.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna, inregistrata la Miercurea Ciuc

Meteorologii au inregistrat joi dimineata cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna in tara, minus 3,1 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza.

HSC Miercurea Ciuc a castigat Cupa Romaniei la hochei pe gheata

Echipa HSC Miercurea Ciuc a castigat, ieri, Cupa Romaniei la hochei pe gheata. Turneul s-a disputat pentru desemnarea castigatoarei de sezonul trecut.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )