Libnet.ro
UNICEF

11:30

Conditiile controlului judiciar, modificate in cazul lui Victor Ponta. Fostul premier poate face declaratii, in spatiul public, despre noul dosar: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor (VIDEO)

B1 B1,
Conditiile controlului judiciar, modificate in cazul lui Victor Ponta. Fostul premier poate face declaratii, in spatiul public, despre noul dosar: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor (VIDEO)

30 Fostul premier a avut o reactie, pe Facebook, in urma deciziei magistratilor Curtii Supreme de a-i schimba conditiile impuse in cadrul controlului judiciar. Ma bucur ca am avut. continuă pe B1

Conditiile controlului judiciar, modificate pentru Ponta; el poate face declaratii despre dosar in public

Instanta suprema a modificat conditiile controlului judiciar pentru Victor Ponta in dosarul in care fostul premier este acuzat de complicitate la spalare de bani, au declarat surse judiciare. Instanta i-a ridicat lui Ponta interdictia de a face.

Instanta suprema judeca peste doua zile cererea de anulare a controlului judiciar in cazul lui Victor Ponta

Magistratii instantei supreme au stabilit, miercuri, sa judece pe 9 septembrie contestatia fata de masura controlului judiciar a fostului premier Victor Ponta, cercetat in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania.

Victor Ponta, o prima victorie in instanta. Magistratii au modificat conditiile controlului judiciar

Fostul premier Victor Ponta obtine o prima victorie in razboiul cu procurorii DNA. iCCJ a decis sa ii schimbe controlul judiciar, iar fostul premier are voie sa vorbeasca public despre dosarul.

Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar in dosarul in care este cercetat alaturi de Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a contestat, joi, la instanta suprema, masura controlului judiciar luata impotriva sa de procurorii DNA, in dosarul de coruptie in care este cercetat alaturi de fostul premier Victor Ponta, precizand ca nu va renunta sa vorbeasca despre acuzatiile de spalare de bani care i se aduc.

Zi decisiva pentru Victor Ponta: Contestatia la masura controlului judiciar, impusa in cazul fostului premier, judecata de magistratii iCCJ (VIDEO)

30 Premierul Victor Ponta a plecat de la sediul iCCJ in jurul orai 9. 30, fara a da declaratii in fata jurnalistilor. Fostul premier a precizat doar ca se va intoarce la Curtea.

Victor Ponta si Sebastian Ghita contesta masura controlului judiciar. Fostul premier: Umilinta si smerenia imi prind bine in acest moment al vietii!

Victor Ponta si Sebastian Ghita contesta masura controlului judiciar la Curtea Suprema. Cei doi sunt acuzati de complicitate la spalare de bani dupa ce peste 200. 000 de euro ar fi fost folositi pentru a-l.

Victor Ponta contesta masura controlului judiciar dispusa in dosarul in care este acuzat de complicitate la spalare de bani

Curtea Suprema judeca vineri contestatia facuta de fostul premier Victor Ponta la decizia procurorilor de a-l cercetat sub control judiciar pentru folosire a influentei si complicitate la infractiunea de spalare de baniin dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania. Sedinta a fost suspendata pana la ora 13. 00, dupa ce Ponta a cerut timp sa studieze dosarul.

Instanta a ramas in pronuntare pe cererea lui Ponta de ridicare a controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas vineri in pronuntare pe cererea fostului premier Victor Ponta de ridicare a controlului judiciar. Dezbaterile au fost cu usile inchise si au durat aproape doua ore. La final, Ponta nu a dorit sa ofere detalii jurnalistilor in legatura cu ce anume a spus judecatorilor.

Elena Udrea, despre interdictiile pe care le are Victor Ponta din cauza controlului judiciar: il astept la Navodari, la plaja, la vara (VIDEO)

Elena Udrea a mers vineri la Curtea Suprema. Aflata in aceeasi situatie cu cea a lui Victor Ponta, Udrea a lansat o invitatie pentru fostul premier: il astept pe Ponta la plaja la.

Victor Ponta a intrat la ICCJ mai putin guraliv ca de obicei si a iesit fara sa faca declaratii. Ponta voia sa scape de control judiciar in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania cu banii lui Ghita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a ramas vineri in pronuntare pe cererea fostului premier Victor Ponta de ridicare a controlului judiciar.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )