Libnet.ro
UNICEF

20:30

Conducerea Camerei Deputatilor, convocata de urgenta la ora 12. Ce se va discuta

România Liberă România Liberă,
Conducerea Camerei Deputatilor, convocata de urgenta la ora 12. Ce se va discuta

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat, luni, la ora 12, urmand sa discute contestatia PNL la Curtea Constitutionala cu privire la votul asupra urmaririi penale a lui Victor Ponta, informeaza . continuă pe România Liberă

Conducerea Camerei Deputatilor, convocata de urgenta. Ce decizie s-a luat in cazul lui Ponta

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost convocat, luni, la ora 12, urmand sa discute contestatia PNL la Curtea Constitutionala cu privire la votul asupra urmaririi penale a lui Victor Ponta.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se intruneste luni la ora 12.00

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se intruneste luni la ora 12. 00, potrivit unui anunt de presa. Pana la ora 10. 55 nu s-a comunicat si ordinea de zi a acestei sedinte, insa amintim ca miercuri urmeaza sa se discute la Curtea Constitutionala sesizarea PNL cu privire la votul dat pe 9 iunie pe cererea de urmarire penala a lui Victor Ponta, astfel ca sedinta ar putea privi aceasta sesizare.

Conducerea Camerei Deputatilor se va intruni in sedinta de urgenta (VIDEO)

La Camera Deputatilor, la ora 12:00, va fi o sedinta de urgenta a Biroului Permanent, unde se va discuta despre sesizarea depusa de PNL la Curtea Constitutionala in legatura cu votul in cazul premierul.

Ce probleme urologice apar la copii si cum pot fi indreptate chirurgical? Dr. Mircea Andriescu, medic primar chirurgie pediatrica, discuta online, marti de la ora 12.00

Care sunt principalele probleme urologice la copii, cum le identificam si care sunt solutiile chirurgicale? Dr. Mircea Andriescu, medic primar chirurgie pediatrica, discuta online cu cititorii MedLive, marti de la ora 12.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )