Libnet.ro
UNICEF

12:00

Conducerea firmei care administra Baile Herculane, acuzata de fraude. 16 perchezitii au loc in acest dosar (VIDEO)

B1 B1,
Conducerea firmei care administra Baile Herculane, acuzata de fraude. 16 perchezitii au loc in acest dosar (VIDEO)

Procurorii DIICOT investigheaza devalizarea statiunii Bale Herculane. 16 perchezitii au loc miercuri dimineata intr-un dosar in care conducerea societatii Hercules SA, cea care administreaza. continuă pe B1

Jaful de la Baile Herculane, anchetat la 12 ani distanta

Procurorii de la criminalitate organizata investigheaza modul in care au fost preluate o serie de imobile si bunuri din Baile Herculane, la peste un deceniu distanta de la momentul in care presa a relata ca vanzarea statiunii s-a facut in favoarea unui grup de interese condus de fostul parlamentar PSD, Iosif Armas.

Devalizarea complexului Baile Herculane, sub lupa DIICOT. Perchezitii la fostul deputat Iosif Armas

Devalizarea complexului Baile Herculane a intrat in atentia procurorilor DIICOT. Anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu de 30 de milioane de euro. Mai multe perchezitii sunt in desfasurare in ac.

Minivacanta de Paste la Baile Herculane. Cat costa un sejur de trei zile in celebra statiune turistica din Caras-Severin

Cine nu s-a hotarat unde isi petrece vacanta de Paste poate sa ia in calcul oferta pensiunilor si hotelurilor din statiunea Baile Herculane. La aceasta ora pensiunile sunt ocupate in proportie de 70-80%, dar locuri libere se pot gasi si in hotelurile din statiune.

DIICOT cerceteaza devalizarea statiunii Baile Herculane

22 de perchezitii au loc, miercuri, in Caras-Severin, intr-un dosar care vizeaza statiunea Bailor Herculane. Perchezitiile sunt efectuate de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Printre persoanele vizate se afla si fostul deputat PSD Iosif Armas.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )