Libnet.ro
UNICEF

14:30

CONFERINTA Asteptarile lui Fatih Terim inaintea meciului cu Romania

Adevărul Adevărul,
CONFERINTA Asteptarile lui Fatih Terim inaintea meciului cu Romania

Fatih Terim si Burak Yilmaz au sustinut luni conferinta de presa inaintea meciului Romania - Turcia. Partida este programata marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si va fi transmisa de Antena1. continuă pe Adevărul

AZI LIVE Conferinta de presa Fatih Terim (18:30)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro conferinta de presa a Imparatului de la meciul Romania - Ungaria. Sa vedem ce are de spus despre meciul pe care noi trebuie sa il castigam.

INCIDENTE inaintea meciului Romania-Ungaria: Un roman care a fluturat tricolorul, la un pas sa fie batut de maghiari in Gara de Nord

20 - Un incident intre suporterii maghiari sositi vineri dimineata, la Bucuresti, in Gara de Nord si un roman care le-a fluturat ostentativ un steag tricolor, dupa ce acestia au coborat din tren.

CONFERINTA Asteptarile Turciei inaintea meciului cu Romania

Romania - Turcia / Burak Yilmaz a a sustinut luni conferinta de presa inaintea meciului pe care echipa sa il va juca impotriva Romaniei. Partida este programata marti, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00 si va fi transmisa de Antena1.

Fatih Terim, inainte de meciul cu Romania: Nu avem ce pierde si nu ne este teama.

Selectionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat vineri seara, dupa victoria din meciul cu Andorra, scor 5-0, ca echipa sa abordeaza partida cu Romania cu intentia de a castiga, precizand ca nu ii este teama, informeaza presa turca. Am obtinut o victorie frumoasa. Si jocul a fost bun. Imi felicit jucatorii, sunt cu totii dornici sa castige. Au respectat ceea ce le-am spus. Urmeaza meciul cu Romania. Trebuie sa continuam sa jucam cum am facut-o cu Andorra. Insa acel meci nu va fi la fel ca .

Fatih Terim, selectionerul Turciei, inainte de meciul cu Romania: Nu avem ce pierde si nu ne este teama

Selectionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat vineri seara, dupa victoria din meciul cu Andorra, scor 5-0, ca echipa sa abordeaza partida cu Romania cu intentia de a castiga, precizand ca nu ii este teama, informeaza presa turca.

Fatih Terim: Trebuie sa fim atenti. Vom face totul pentru a invinge

Selectionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat vineri seara, dupa victoria din meciul cu Andorra, scor 5-0, ca echipa sa abordeaza partida cu Romania cu intentia de a castiga, precizand ca nu ii este teama,.

Avantaj nesperat pentru Romania: nationala Turciei este decimata de accidentari. Fatih Terim este disperat

Romania-Turcia / Cu doar doua zile inainte de confruntarea cu Romania, turcii au mari probleme de lot, sase dintre cei mai importanti jucatori ai lui Terim acuzand probleme medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )