Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confesiune: Papa Francisc simte ca mai are doi-trei ani de trait

Adevărul Adevărul,
Confesiune: Papa Francisc simte ca mai are doi-trei ani de trait

Papa Francisc a facut o declaratie uluitoare jurnalistilor, in avion, la intoarcerea din Coreea de Sud. Extrem de relaxat si cu zambetul pe buze, Suveranul Pontif a spus ca mai are de trait doi-trei ani, dar ca nu se teme de moarte. continuă pe Adevărul

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani, precizand ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia, relateaza AFP. in varsta de 77 ani, Papa a vorbit.

Papa Francisc: Mai am doi sau trei ani de viata

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani si a precizar ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia.

Suveranul Pontif, popularitate in crestere pe Twitter: Papa Francisc are in prezent 15 milioane de admiratori

Papa Francisc are o popularitate in crestere pe Twiter, admiratorii sai depasind luni pragul de 15 milioane, scrie AFP. Printre cei peste 15 milioane de followeri ai contului oficial al papei Francisc.

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri coreeni la Seul

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi. Papa le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc aduce in randul sfintilor catolici 124 de martiri sud-coreeni

Papa Francisc a condus o slujba in aer liber pentru beatificarea a 124 de sud-coreeni care au fost printre primii convertiti la catolicism din Coreea de Sud. Ceremonia a avut loc sambata la Seul, Papa aducand un omagiu coreenilor care au murit pentru credinta lor in secolele XVIII si XIX.

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri catolici sud-coreeani, in piata centrala din Seul, in timpul unei vizite in Asia, relateaza BBCNews. Ceremonia a avut loc in cea de-a treia zi a vizitei Suveranului.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Coreea de Sud printr-un apel la unitate

Papa Francisc si-a incheiat, luni, turneul in Coreea de Sud, primul sejur papal in Asia din ultimii 15 ani, printr-un apel la unitate adresat coreenilor divizati de sase decenii, informeaza AFP, citata de.

Papa Francisc a beatificat 124 de catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi, carora le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc, apel la unitate: Toti coreenii sunt frati si surori. Iertarea este usa care conduce catre reconciliere

Primul Papa care a mers in Asia de la vizita lui Ioan Paul al II-lea in India in 1999, Francisc a intins mana Chinei, cu care Vaticanul nu intretine relatii diplomatice din 1951, facandu-se avocatul unui dialog fratern. Crestinii nu vin in calitate de cuceritori pe un continent care se prezinta drept un mozaic de religii si culturi, a asigurat el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )