Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confruntari armate in India. Mai multe persoane au fost ucise

Antena3 Antena3,
Confruntari armate in India. Mai multe persoane au fost ucise

Confruntari armate s-au soldat cu cinci morti luni in mai multe locuri din Kashmir, chiar de Ziua independentei Indiei, ai indicat responsabili militari indieni, conform AFP. Un comandant indian. continuă pe Antena3

FOTO: Explozie intr-un oras din sud-estul Turciei. Mai multe persoane ar fi fost ranite

Mai multe persoane ar fi fost ranite intr-o explozie care a avut loc, luni, la periferia celui mai mare oras din sud-estul Turciei, Diyarbakir,, potrivit unor surse din domeniul securitatii.

Incendiu intr-o tabara de refugiati din Germania. Mai multe persoane au fost ranite

O tabara de refugiati din Germania a fost cuprinsa de flacari, cel putin zece persoane au fost ranite. Containerele au fost cuprinse de flacari, iar fumul este vizibil de la o distanta de.

Cel putin 45 de persoane au fost ucise in Congo

Cel putin 45 de persoane au fost ucise intr-un masacru comis sambata noaptea in orasul Beni, provincia Kivu de Nord, din estul Republicii Democrate Congo, a anuntat duminica primarul orasului, Nyonyi Bwanakawa, citat de Xinhua.

Masacru in Congo. Cel putin 45 de persoane au fost ucise

Cel putin 45 de persoane au fost ucise intr-un masacru comis sambata noaptea in orasul Beni, provincia Kivu de Nord, din estul Republicii Democrate Congo, a anuntat duminica primarul orasului, Ny.

WhatsApp va permite trimiterea unui mesaj mai multor persoane simultan

Cea mai recenta versiune de test a aplicatiei WhatsApp pentru Android include posibilitatea trimiterii unui mesaj catre mai multe persoane odata. Pana acum, WhatsApp permitea trimiterea unui mesaj doar unei singure persoane ori grup de persoane. Cei care doreau sa trimita, de exemplu, o poza mai multor prieteni, erau nevoiti sa realizeze aceeasi operatiune pentru fiecare persoana in parte.

Confruntari armate in Kashmir, de Ziua independentei Indiei

Confruntari armate s-au soldat cu cinci morti luni in mai multe locuri din Kashmir, chiar de Ziua independentei Indiei, ai indicat responsabili militari indieni, transmite AFP, citata de Agerpres. Un comandant indian si patru presupusi rebeli au fost ucisi, potrivit acestora.

Trenuri mai multe, de Sfanta Maria

Trenuri mai multe, de Sfanta Maria .

Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic: Au avut loc mai multe tamponari

Centrul Infotrafic din Politia Romana arata ca se circula ingreunat pe drumul catre mare, dupa ce mai multe tamponari au avut loc, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui.

UPDATE Trafic aglomerat pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic: Au avut loc mai multe tamponari

Centrul Infotrafic din Politia Romana arata ca se circula ingreunat pe drumul catre mare, dupa ce mai multe tamponari au avut loc, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui.

Haos pe drumul catre mare: Mai multe tamponari au avut loc pe Autostrada Soarelui

Haos pe drumul catre mare. Sambata dimineata se circula ingreunat pe Autostrada Soarelui, unde au avut loc mai multe tamponari, informeaza B1 TV. in ceea ce priveste fluenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )