Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conpet a incheiat cu Petrotel LukOil un contract de 42 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conpet a incheiat cu Petrotel LukOil un contract de 42 milioane lei

Conpet a incheiat, in ajunul Craciunului, cu Petrotel LukOil un contract de transport titei in valoare de 42,6 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

CFR Marfa estimeaza ca a incheiat anul 2014 cu un profit de 23,7 milioane de lei

Compania de stat CFR Marfa estimeaza a incheiat anul 2014 cu un profit de 23,69 milioane de lei, dupa realizarea unor venituri de 1,11 miliarde de lei si efectuarea unor cheltuieli de 1,09 miliarde de lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli rectificat publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor: Am cerut in instanta suspendarea platii a 100 de milioane de lei pentru licente Microsoft/Vom denunta contractul daca instanta decide ca sunt nereguli

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informationala MSI), a declarat luni pentru HotNews. ro ca ministerul a cerut in instanta, in luna decembrie a anului trecut, suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, suma reprezentand transele pe 2014 si 2015 aferente unui act aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004. Grindeanu a spus ca nu este vorba de denuntarea contractului. In urma unei analize interne asupra contractului pentru licente Microsoft am gasit lucruri care ne indreptatesc sa cerem in instanta suspendarea platilor, un alt motiv find si faptul ca daca nu platim transele se percep penalitati, a mai precizat ministrul. UPDATE Ministerul pentru Societatea Informationala: Intrucat au fost identificate o serie de neconcordante, nu a fost efectuata plata transei a doua, in valoare de 11. 730,86 Euro aproximativ 50 milioane lei) si s-a decis totodata promovarea in instanta a actiunilor de suspendare a platilor transei a doua si a treia.

Primarul Sorin Oprescu arunca 5,6 milioane lei pe consultanta pentru Zoo Baneasa (VIDEO)

Bani aruncati pe studii aiurea. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ingroapa un milion si jumatate de euro pe consultanta pentru Zoo Baneasa. Edilul a cheltuit 5,6 milioane de lei, fara TVA, pe hartii si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )