Libnet.ro
UNICEF

08:00

Consilier juridic, arestat pentru ca ar fi luat mita 500 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consilier juridic, arestat pentru ca ar fi luat mita 500 lei

Daniel Vasile, consilier juridic la Serviciul Asistenta Colegiul Director din Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a fost arestat, ieri, de Tribunalul Bucuresti, dupa ce fusese prins in flagrant luand mita 500 lei de la o femeie, bani pe care i-i ceruse, promitandu-i ca o va ajuta cu o amenda contraventionala dispusa de Consiliu. continuă pe Ziarul Bursa

Consilier juridic de la Combaterea Discriminarii, arestat preventiv dupa ce ar fi cerut o mita de 500 de lei

Daniel Vasile, consilier juridic in cadrul Serviciului Asistenta Colegiul Director din cadrul Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei mita.

Consilier juridic in CNCD, candidat la un post in Colegiul director, arestat pentru luare de mita

Daniel Vasile, consilier juridic in Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si candidat la un post in Colegiul director al institutiei, a fost arestat pentru luare de mita. El este suspectat.

Paradoxuri in candidaturile la CNCD: 18 candidati pe sase locuri. Printre ei, o fosta inspectoare la Controlul Cazanelor, un activist care a negat Holocaustul si un consilier arestat pentru luare de mita

18 candidati, ONG-isti si angajati in sectorul guvernamental, se lupta pentru cele sase locuri disponibile in Consiliul Director al CNCD. Coalitia Antidiscriminare atrage atentia ca miza la CNCD ar trebui sa fie alegerea unor persoane competente si nu dinozaurii partidelor, dar CV-urile unora dintre candidati arata contrariul. Astfel, o candidata propusa de PNL a lucrat la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, iar un candidat independent a negat Holocaustul intr-un articol de presa.

Radu Mazare, acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Primarul Constantei Radu Mazare, retinut ieri seara de procuroii anticoruptie, este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, de la societati comerciale pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Horia Georgescu, arestat pentru 30 de zile

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de.

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 06:55 Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, a decis instanta suprema. Decizia instantei nu este definitiva. * Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos.

Radu Mazare, retinut pentru 24 de ore. Primarul Constantei este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro

10 - Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru luare de mita trei infractiuni), abuz in serviciu si conflict de interese doua infractiuni), potrivit.

Radu Mazare afla, marti, daca va fi arestat pentru 30 de zile

Primarul Constantei, Radu Mazare, si omul de afaceri, Sorin Strutinsky, vor fi prezentati, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )