Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un consilier local din Breaza (Prahova), acuzat ca a facut sex oral cu un baiat de 14 ani

Hotnews Hotnews,
 Un consilier local din Breaza (Prahova), acuzat ca a facut sex oral cu un baiat de 14 ani

Un consilier local din Breaza Prahova) a fost retinut miercuri de politisti, fiind acuzat ca ar fi convins un baiat de 14 ani sa intretina relatii sexuale cu el, potrivit Ziarului Incomod. Consilierul Cristian Gheorghe Brotoiu PSD) urmeaza sa fie adus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. continuă pe Hotnews

Consilier local din Breaza, retinut dupa ce, mai multe luni, ar fi intretinut relatii sexuale cu un adolescent de 14 ani

Un consilier local din orasul Breaza, judetul Prahova, a fost retinut, el fiind acuzat ca, timp de aproape patru luni, a intretinut relatii sexuale cu un adolescent in varsta de 14 ani. Consilierul local va fi prezentat, joi, instantei cu propunere de arestare preventiva.

Consilier local, acuzat de act sexual cu un minor

Un consilier local din Breaza, judetul Prahova, a fost retinut sub acuzatia de act sexual cu un minor, in varsta de 14 ani. Politistii prahoveni l-au retinut pentru cercetari pe consilierul.

Un sergent din Armata Americana, acuzat de tentativa de furnizare de materiale confidentiale Statului Islamic

Instanta federala din Hawaii l-au pus sub acuzare pe Ikaika Erik Kang, sergent in Armata Americana, pentru tentativa de a furniza materiale confidentiale catre organizatia terorista Stat Islamic, conform LA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )