Libnet.ro
UNICEF

00:08

Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea sa rastoarne Guvernul Romaniei, sa fie mai rau ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

B1 B1,
Consilier al lui Donald Trump: Soros vrea sa rastoarne Guvernul Romaniei, sa fie mai rau ca pe vremea lui Ceausescu (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile facute de consilierul lui Donald Trump, sosit recent in Romania. Roger Stone a vorbit despre George Soros si presupusa implicare a acestuia in politica din Romania. continuă pe B1

Ce au in comun Liviu Dragnea si Roger Stone, fostul consilier al lui Donald Trump

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a inceput din nou razboiul cu George Soros la cateva zile dupa ce Roger Stone, fostul consilier al presedintelui Donald a venit in Romania si a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, coincidenta sau nu, despre faptul ca miliardarul american ar intentiona sa va rastoarne guvernul, pentru a-l inlocui cu unul pe care sa-l poata controla. HotNews. ro a scris pe data de 28 iunie ca Stone a venit la Bucuresti la invitatia unui om de afaceri pe filiera PSD - Dragnea.

VIDEO Roger Stone, consilier al lui Donald Trump: Daca vi se pare comunismul rau, cum credeti ca ar arata o lume dominata de Soros?

Prima dintre cele trei parti ale interviului acordat pentru Adevarul de Roger Stone, consultant politic pentru trei presedinti americani: Richard Nixon, Ronald Reagan si Donald Trump. Un personaj cu opinii exotice, care traieste dupa deviza singurul lucru mai rau decat sa se vorbeasca despre tine este sa nu se vorbeasca despre tine.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cui un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cu un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

Donald Trump Jr. si Jared Kushner s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , precum si ginerele sau, Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, relateaza Reuters.

Donald Trump Jr, Jared Kushner si Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, precum si ginerele sau Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, a relatat New York Times, preluat de Reuters, citeaza News. ro.

Donald Trump Jr, Jared Kushner si Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, precum si ginerele sau Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort, s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, relateaza Reuters.

Donald Trump a mai facut o gafa! Cum a ramas liderul american cu mana intinsa - VIDEO

Donald Trump a mai facut o gafa in momentul in care a salutat cuplul prezidential al Poloniei. Prima Doamna de la Varsovia a mers catre Melania Trump pentru a-i strange mana, insa.

Donald Trump ofera gaze naturale lichefiate Europei de Est

SUA sunt dispuse sa-si extinda cooperarea energetica cu Europa de Est pentru ca aceasta regiune sa nu mai fie niciodata prizoniera Rusiei de care depinde pentru aprovizionarea cu gaze naturale, a declarat, ieri, presedintele american, Donald Trump, la Varsovia, informeaza agentia EFE. Promovarea exporturilor americane de gaze naturale lichefiate GNL) catre Europa de Est a fost consemnata de mass-media printre prioritatile de pe agenda vizitei pe care Trump o desfasoara in Polonia.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )