Libnet.ro
UNICEF

11:15

Consilier prezidential rus: Criza din Ucraina este provocata de SUA si de aliati din cadrul NATO

Antena3 Antena3,
Consilier prezidential rus: Criza din Ucraina este provocata de SUA si de aliati din cadrul NATO

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, este de parere un consilier al Kremlinului, afirmand ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea crizei. continuă pe Antena3

Consilier al lui Putin: Criza din Ucraina este provocata de SUA si de aliati din cadrul NATO

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, afirma un consilier al Kremlinului. Oficialul rus spune ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea.

Consilierul lui Putin: Criza din Ucraina, provocata de SUA si aliati din NATO.

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, afirma un consilier al Kremlinului, afirmand ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea crizei din Ucraina, informeaza agentia AFP, citata de Mediafax. Viktor Ianukovici se confrunta cu o lovitura de stat, afirma Serghei Glaziev. Citeste si: Ianukovici, acuzat de opozitie de incalcarea Constitutiei El este garantul Constitutiei. Fie apara statul ucrainean si invinge rebeliunea, .

Putin cere Uniunii Europene sa stea deoparte de criza din Ucraina

Decizia Uniunii Europene de a trimite un emisar la Kiev a fost aspru criticata de presedintele rus Vladimir Putin, care le-a cerut oficialilor UE sa isi ia mainile de pe Ucraina, scrie The Guardian. Cu cat.

Criza din Ucraina: Premierul Mikola Azarov a demisionat. Vitali Kliciko: Demisia este un pas catre victorie/ Parlamentul a abrogat legile anti-manifestatii

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, anunta AFP. Potrivit constitutiei ucrainene, demisia premierului inseamna demisia intregului guvern. Liderul opozitiei ucrainene Arseni Iateniuk a respins in mod oficial, luni seara, propunerea presedintelui Viktor Ianukovici de a conduce Guvernul, a anuntat presedintia uraineana, citata de agentia UNIAN. Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, lider al opozitiei, a declarat ca demisia lui Azarov este un pas catre victorie. UPDATE In sedinta extraordinara de marti, Parlamentul a abrogat cele trei legi severe anti-proteste, care au condus la o radicalizare a miscarii de contestare pro-europeana. Rezultatul votului a fost primit cu aplauze.

Criza din Ucraina: Premierul Mikola Azarov a demisionat

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, anunta AFP. Potrivit constitutiei ucrainene, demisia premierului inseamna demisia intregului guvern.

Revolta din Ucraina, filmata si transmisa in direct pe Internet

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor.

Revolta din Ucraina, transmisa in direct pe Internet.

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor oficiale, sau cum intervin fortele de ordine impotriva manifestantilor, relateaza Mediafax. Posturile de televiziune pe Internet s-au inmultit de la inceputul protestelor, iar toate ofera programe in direct sustinute de prezentatori purtand casti cu microfon care transmit din studiouri .

Chestorul Marian Tutilescu, consilier prezidential

Fostul sef al Departamentului Schengen din Ministerul Afacerilor Interne MAI) Marian Tutilescu va fi consilier prezidential, cel mai probabil pe probleme interne, potrivit surselor de presa.

Ungaria a creat o celula de criza pentru un posibil val de refugiati din Ucraina

Ministerul ungar de Interne a creat o structura speciala care sa gestioneze un eventual aflux de refugiati din Ucraina, pe fondul crizei din aceasta tara. Ungaria este pregatita sa gestioneze un posibil val.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Criza din Ucraina, Republica Moldova si Romania. Ce se alege de proiectul Unirii?

Situatia din Ucraina complica si mai mult lucrurile intr-o zona dificila din punct de vedere geostrategic. in timp ce Ucraina refuza sa semneze Acordurile de Asociere la Uniunea Europeana, presedintele Traian Basescu declara, la Bucuresti, ca urmatorul mare proiect al Romaniei ar trebui sa fie unirea cu Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )