Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consilierii generali au aprobat desfiintarea a 857 de posturi vacante din structurile municipalitatii

Adevărul Adevărul,
Consilierii generali au aprobat desfiintarea a 857 de posturi vacante din structurile municipalitatii

Consilierii generali din cadrul Primariei au aprobat, miercuri, proiectul de hotarare care prevede asigurarea functionalitatii administratiei publice locale. Mai exact, consilierii au votat desfiintarea a peste 850 de posturi vacante din structurile municipalitatii bucurestene. continuă pe Adevărul

Peste 850 de posturi vacante din structurile Primariei Capitalei vor fi desfiintate

Peste 850 de posturi vacante din structurile Primariei Capitalei vor fi desfiintate in urma aplicarii OUG nr. 77/2013, conform unui proiect de hotarare aprobat miercuri de consilierii generali ai Capitalei. Astfel, au fost aprobate 5. 826 de posturi, fata de cele 6. 683 existente pana acum la nivelul institutiei. Din numarul de posturi ramase, 506 sunt de conducere.

Sedinta de consiliu, miercuri: consilierii generali ar putea lasa ASPA fara 151 de angajati

Consilierii generali din cadrul Primariei vor avea, miercuri, pe masa proiectul de hotarare care prevede asigurarea functionalitatii administratiei publice locale. Totodata, in votul consilierilor vor sta si reducerea numarului de posturi actuale.

Consilierii generali au decis: pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Capitala se majoreaza

Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti va creste de la 252,17 lei la 329,30 lei, fara TVA, pentru cei alimentati din centralele RADET, si de la 212,95 de lei la 296,49 de lei, pentru cei alimentati din puncte termice proprii, potrivit proiectului de hotarare aprobat, miercuri, de consilierii generali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )