Libnet.ro
UNICEF

11:30

Consiliul UE a aprobat noi reguli de protectie a persoanelor care contracteaza pachete turistice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consiliul UE a aprobat noi reguli de protectie a persoanelor care contracteaza pachete turistice

Ministrii din Consiliul pentru competitivitate al UE au ajuns joi la un acord politic referitor la noi reguli de protectie a peste 120 de milioane de persoane care contracteaza pachete turistice, pentru a adapta legislatia europeana la era digitala. continuă pe Wall-Street Ro

IGSU: Numarul persoanelor care ameninta ca se sinucid A CRESCUT DE PATRU ORI in ultimele zile

Numarul persoanelor care ameninta ca se sinucid a crescut de patru ori in ultimele sapte zile, dupa mediatizarea cazului femeii care s-a aruncat in gol dupa ce a stat 35 de ore pe un bloc din Capitala,.

Guvernul a aprobat noi reglementari privind autorizarea si supravegherea activitatii de asigurare si reasigurare

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege privind autorizarea si supravegherea activitatii de asigurare si reasigurare, care transpune varianta consolidata a Directivei 2009/138/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 noiembrie 2009 privind accesul la activitate si desfasurarea activitatii de asigurare si de reasigurare Directiva Solvabilitate II). Prin noul regim de solvabilitate se urmareste un control mai eficient al solvabilitatii asiguratorilor, intrucat acesta este prospectiv, flexibil si bazat pe riscuri si principii, nu pe reguli.

Noi reguli in programul Prima casa, pentru trecerea la o locuinta mai mare

Guvernul a modificat si completat normele de implementare a Programului Prima casa avand in vedere, in principal, doua aspecte: posibilitatea pe care o au beneficiarii programului de a trece de la o locuinta mai mica la una mai mare, fie ca valoare, fie ca suprafata posibilitate introdusa prin OUG nr. 2/2015), si reglementarea unor aspecte tehnice rezultate din practica derularii programului.

Procurorul general incepe urmarirea penala a persoanelor care au admis delapidarile

Procurorul general de la Chisinau, Corneliu Gurin, a anuntat ca Procuratura a decis sa deschida o ancheta penala in cadrul careia va investiga indeplinirea si neindeplinirea obligatiilor de serviciu de catre persoane din institutiile de stat care au admis delapidarile de la Banca de Economii.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )