Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Concurentei a amendat 11 companii media. Acestea vor plati, in total, 14,5 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Consiliul Concurentei a amendat 11 companii media. Acestea vor plati, in total, 14,5 milioane de lei

Consiliul Concurentei anunta, intr-un comunicat, ca a sanctionat 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 de lei aproximativ 3,2 milioane de euro). continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei a amendat 11 companii din industria Media

Consiliul Concurentei a sanctionat 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro), printre care McCann-Erickson si Zenith Media Communications, potrivit unui comunicat emis de Consiliul Concurentei.

Consiliul Concurentei a amendat 11 companii din industria media

Consiliul Concurentei a sanctionat 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro). Autoritatea de concurenta a constatat ca cele 11 companii au.

Uniunea agentiilor de publicitate respinge categoric decizia Consiliului Concurentei de a amenda 11 agentii de media

Din motive inca neclare, Consiliul s-a pozitionat alaturi de cei care au introdus practicile neetice pe piata media din Romania girand in acest fel un mod cu totul reprobabil de a face business, arata intr-un comunicat de presa Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR), referitor la decizia anuntata de azi de Consiliul Concurentei de a amenda cu suma totala de 3,2 milioane de euro 11 agentii de media, acuzate de intelegere anticoncurentiala. UAPR, ce reuneste marea majoritate a agentiilor de pe piata locala, arata prin presedintele sau Radu Florescu: Respingem categoric concluziile investigatiei desfasurate de Consiliul Concurentei. Vom contesta cu vehementa in instanta modul nelegal la care Consiliul a recurs pentru a ne lipsi de accesul la documente si dreptul la aparare. Comunicatul il citeaza si pe seful Asociatiei Europene a Agentiilor de Comunicare, potrivit caruia decizia CC este punitiva, nejustificata si disproportionata.

REACTIA agentiilor de publicitate la decizia Concurentei de a amenda 11 companii de media

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR) reactioneaza si spune ca respinge categoric decizia Consiliului Concurentei CC) cu privire la investigatia din industria de media.

VIDEO Verdict al Consiliului Concurentei in cazul agentiilor de media: 11 companii amendate in total cu 3,2 milioane de euro

Consiliul Concurentei si-a anuntat, joi, decizia in cazul investigatiei asupra mai multor agentii de media, acuzate de intelegere anticoncurentiala. Acestea au fost sanctionate cu amenzi in valoare de 14,567. 555 lei circa 3,2 milioane de euro), potrivit unui comunicat al Consiliului. Cele 11 companii sunt: BPN, McCann-Erickson, GroupM Media Operations, Initiative Media, Mediacom, MEC, Mindshare, OptiMedia, Starcom MediaVest, United Media, Zenith Romania. Amenzile sunt diferite, ele fiind stabilite in raport cu cifra de afaceri a companiilor respective pe 2013, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii Consiliului. Amenda cea mai mare a fost data McCann-Erickson aproape 720. 000 de euro). In comunicatul CC, seful Consiliului, Bogdan Chiritoiu, arata: Consiliul Concurentei a tinut cont, insa, de demersurile companiilor de a realiza si promova un set de principii care sa asigure transparenta si profesionalismul in piata media.

LOVITURA. Concurenta amendeaza cu 3,2 MIL. EURO 11 agentii media

Consiliul Concurentei a sanctionat, dupa o ancheta fara precedent, 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro).

Concurenta amendeaza 11 agentii media cu 3,2 MIL. EURO

Consiliul Concurentei a sanctionat, dupa o ancheta fara precedent, 11 companii din industria media cu amenzi in valoare totala de 14. 555 lei aproximativ 3,2 milioane euro).

Bogdan Enoiu, seful McCann, agentia de media cu cea mai mare amenda data joi de Consiliul Concurentei: O decizie nedreapta pe care o vom ataca. Ne vom bate la nesfarsit

Bogdan Enoiu, seful McCann-Erickson - agentia care a primit cea mai mare amenda dintre cele anuntate joi de Consiliul Concurentei - a declarat pentru HotNews. ro ca este vorba despre o decizie nedreapta pe care o vom ataca si ne vom bate forever. E ca in Afganistan, unde la negocierile de pace intre talibani si americani, seful talibanilor a spus: Americanilor, voi aveti ceasurile, noi avem timpul, a spus Enoiu.

SANCTIUNI. Metro, Mega Image, Selgros si Interex, amendate de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a finalizat investigatia pe piata de retail care a vizat grupurile Metro, Rewe Selgros Cash Carry), Mega Image si Interex si furnizorii acestora, inspectorii au recomandat sanctionarea companiilor investigate, amenzile, potrivit legii, ajungand la 2-4% din cifra de afaceri.

Consiliul Concurentei cere sanctionarea a patru grupuri de retail cu amenzi de zeci de mil. euro

Consiliul Concurentei a finalizat investigatia pe piata de retail care a vizat grupurile Metro, Rewe Selgros Cash Carry), Mega Image si Interex si furnizorii acestora si recomanda sanctionarea companiilor investigate, amenzile potrivit legii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )