Libnet.ro
UNICEF

11:30

Consiliul European la final. Siegfried Muresan: UE nu poate fi tap ispasitor pentru neajunsurile de la nivel national

România Liberă România Liberă,
Consiliul European la final. Siegfried Muresan: UE nu poate fi tap ispasitor pentru neajunsurile de la nivel national

Liderii Uniunii Europene discuta de doua zile, intr-un summit de urgenta organizat la Bruxelles, despre situatia creata de referendumul din Marea Britanie, care a ales sa iasa din UE, si despre modul cum Brexit-ul se poate realiza fara efecte negative prea mari. Europarlamentarul roman Siegfried Muresan a declarat pentru Romania libera ca oamenii politici de la varful Uniunii Europene sunt dezamagiti de pozitia britanica, dupa ce chiar anul acesta au facut concesii importante Regatului Unit. Totusi, se arata hotarati sa fie fermi, desi Londra va ramane un partener al UE. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, singurul sef de stat care a parut stingher la fotografia de grup de la Consiliul European (VIDEO)

Seful statului roman, Klaus Iohannis, a parut stingher la fotografia de grup de la prima reuniune a Consiliului European de dupa Brexit. in imaginile postate pe site-ul Consiliului, se poate vedea cum.

Pozitia Romaniei la Consiliul European: Iohannis va pleda pentru necesitatea regandirii proiectului european

Presedintele Klaus Iohannis, va participa, in perioada 28 - 29 iunie la reuniunea Consiliului European, unde se va discuta despre rezultatele referendumului din Marea Britanie. Seful statului a anuntat ca Romania va pleda pentru redefinirea proiectului european, astfel incat exemplul Marii Britanii sa nu fie urmat si de alte state membre.

Consiliul European, la prima reuniune dupa Brexit

La Bruxelles au inceput, ieri, lucrarile primului Consiliu European dupa ce Marea Britanie a decis saptamana trecuta, prin referendum, sa paraseasca Uniunea Europeana Brexit). Liderii europeni au luat in discutie consecintele votului in favoarea Brexit, iar reuniunea va continua astazi.

Romania pledeaza pentru regandirea proiectului UE. Iohannis participa la Consiliul European de la Bruxelles: Recastigarea increderii populatiei in viabilitatea Uniunii, esentiala

Klaus Iohannis participa, marti si miercuri, la reuniunea Consiliului European care se va desfasura la Bruxelles. Principalul subiect de pe agenda Consiliului European va viza discutarea rezultatelor.

Pozitia Romaniei la Consiliul European trebuie sa fie una de echilibru, pentru ramanerea Marii Britanii in UE

Pozitia Romaniei la reuniunea Consiliului European, programata maine si poimaine, trebuie sa fie una a echilibrului, prin care sa se dea o sansa Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord de a ramane in Uniunea Europeana UE), afirma presedintele PMP, Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )