Libnet.ro
UNICEF

08:00

Consiliul Judetean Cluj vrea bani europeni pentru transportul intermodal

România Liberă România Liberă,
Consiliul Judetean Cluj vrea bani europeni pentru transportul intermodal

Proiectul nodului intermodal de transport menit sa lege Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, calea ferata si drumurile europene va fi repus in discutia autoritatilor. Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Ioan Oleleu, a declarat ca acest proiect ar putea fi finantat din fondurile europene alocate Romaniei in cadrul Programului Operational Sectorial Transporturi, pentru perioada 2014-2020. continuă pe România Liberă

Creatorul succesului Logan, trimis de Franta sa ajute Romania sa atraga mai multi bani europeni. Ce face Louis Schweitzer la Bucuresti

Managerul Louis Schweitzer, fostul presedinte al Renault care a dat lovitura de piata cu Dacia Logan, a fost trimis de Guvernul Frantei sa conduca un program de modernizare a administratiei romanesti pentru ca Romania sa obtina o mai buna absorbtie a fondurilor europene in perioada de programare 2014-2020, au declarat, pentru HotNews, oficiali guvernamentali francezi. Prin intermediul unei agentii guvernamentale franceze recent infiintate, Expertise France, Schweitzer va sustine aplicarea unui program de sprijin pentru modernizarea administratiei romane.

Consiliul Judetean, controale pe drumul Baia Sprie-Barsana. Nemultumiri la Valeni si in alte zone

Locuitorii zonei Calinesti-Valeni se declara nemultumiti de anumite lucrari care se executa pe tronsonul de drum Baia Sprie-Barsana. Este vorba despre podetele de acces la proprietati. Seful administratiei judetene, Zamfir Ciceu a facut o vizita in teren, pentru a calma spiritele.

Cum fenteaza Consiliul Judetean Mehedinti legea si face angajari din privat la stat

La Centrul de Asistenta Medico-Sociala de la Bacles, institutie bugetara aflata in subordinea Consiliului Judetean Mehedinti, se angajeaza personal la foc continuu. Regula cum ca in sistemul de stat se poate face o angajare la 7 plecari e un simplu basm de spus copiilor fiindca s-a gasit o metoda pentru a se fenta legea: detasarile.

Comisia Europeana a gasit indicatori de frauda la achizitii publice din proiecte IT romanesti pe bani europeni

Au inceput sa iasa la iveala noi intreruperi de plati de la Comisia Europeana si suspiciuni de frauda in proiectele europene derulate de Romania, scrie HotNews, care a obtinut un document confidential al Comisiei. Acesta descrie modul in care unele firme fac intelegeri ascunse pe banii europeni destinati Romaniei, la umbra incapacitatii de control a unor autoritati publice romanesti. in POSDRU, Comisia Europeana a refuzat momentan sa plateasca Romaniei 460 de milioane de euro, cerand Ministerului Fondurilor Europene sa reverifice cheltuielile certificate in proiectele europene si sa elimine potentialele erori. in Programul de Competitivitate economica, Comisia a intrerupt platile pe axa care finanteaza proiectele de IT si comunicatii, dupa ce a gasit indicatori de frauda la unele achizitii publice. http://www. scribd. com/doc/258704513/Intrerupere-POSCCEVezi aici documentul Comisiei Europene .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )