Libnet.ro
UNICEF

07:30

Constanta: Copil de doi ani, trasportat cu elicopterul la spital dupa ce a cazut intr-o fantana

B1 B1,
Constanta: Copil de doi ani, trasportat cu elicopterul la spital dupa ce a cazut intr-o fantana

Un copil de doi ani a cazut intr-o fantana, duminica dupa-amiaza, in timp ce se juca in curtea locuintei. El a fost scos de acolo in stare de inconstienta de de parinti, care au anuntat imediat. continuă pe B1

Vaslui: Copil de 12 ani, in coma alcoolica la spital dupa ce a baut vin la cimitirul din localitate

Un baiat de 12 ani din localitatea vasluiana Otetoaia a ajuns in coma alcoolica la spital, duminica, dupa ce a baut vin in cimitir. inainte de a intra in coma alcoolica, baiatul i-a spus mamei ca a baut.

Galati: Trei tineri petrecareti au ajuns la spital dupa ce au fost batuti de politisti

Trei tineri din Galati au ajuns la spital, dupa ce au fost batuti de politisti. Barbatii sustin ca ar fi fost agresati de politistii Sectiei 2 de Politie Galati, dupa ce acestia au incercat sa ii.

Un agent de paza a fost transportat la spital dupa ce a fost injunghiat intr-un bar din Iasi

Un agent de paza din Iasi a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in momentul in care a incercat sa puna capat unui scandal iscat intr-un bar. Dupa ce a pierdut la jocurile de noroc, un barbat a.

Iasi: Doi tineri, la spital dupa ce au fost agresati cu o sabie la finalul unui meci de fotbal

Doi tineri au ajuns la spital, sambata seara, dupa ce au fost agresati cu o sabie in timpul unui conflict izbucnit la finalul unui meci de fotbal desfasurat pe un teren de la marginea Iasiului. Conflictul,.

Conflict intr-un club din Bucuresti: Fiul unui fost ministru bulgar a ajuns la spital dupa ce s-a batut cu un conational

Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei l-a lovit in zona fetei cu un pahar, a declarat, duminica, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Potrivit lui Niculae, cei doi cetateni bulgari au inceput sa se certe din cauza unei tinere, insa conflictul a escaladat si unul dintre acestia l-a lovit pe celalalt cu un pahar in zona fetei. Barbatul lovit a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in stare stabila. Potrivit B1. ro, victima Mihail Mihov este fiul unui fost ministru bulgar.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )