Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constanta:Protestul angajatilor din port s-a incheiat;sindicalistii se vor intalni din nou cu Mazare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Constanta:Protestul angajatilor din port s-a incheiat;sindicalistii se vor intalni din nou cu Mazare

Protestul angajatilor din Portul Constanta care se opun preluarii de catre Consiliul Local a unui pachet suplimentar de actiuni s-a incheiat, sindicalistii sustinand ca daca autoritatile nu vor renunta la aceasta decizie vor organiza un protest de. continuă pe Wall-Street Ro

Protest al angajatilor din Portul Constanta, care se opun ca CL sa primeasca noi actiuni in port

Aproximativ 300 de angajati din Portul Constanta protesteaza, luni dimineata, in fata sediului Administratiei Porturilor Maritime, nemultumiti ca 13 % din actiunile APM ar urma sa treaca la Consiliul Local Constanta, ceea ce va insemna ca Ministerul Transporturilor nu va mai fi actionar majoritar, scrie Mediafax. Oamenii s-au adunat in urul orei 7. 30 in fata sediului Administratiei Porturilor Maritime, ei avand pancarte cu mesaje precum: Portul Constanta ramane la patria mama, Portul Constanta, obiectiv strategic national, nu sambadrom local, Portul Constanta este inchis cu vaporul pentru baronii locali, Jos labele de pe port, transmite corespondentul Mediafax.

Protest al angajatilor din Portul Constanta, care se opun ca administratia locala sa primeasca noi actiuni in port

Aproximativ 300 de angajati din Portul Constanta protesteaza, luni dimineata, in fata sediului Administratiei Porturilor Maritime, nemultumiti ca 13 % din actiunile APM ar urma sa treaca la Consiliul Local Constanta, ceea ce va insemna ca Ministerul Transporturilor nu va mai fi actionar majoritar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )