Libnet.ro
UNICEF

05:30

Constanta: Rectorul si prorectorul Universitatii Ovidius, trimisi in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Constanta: Rectorul si prorectorul Universitatii Ovidius, trimisi in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a lui Tiberius-Danut Epure, rector al Universitatii Ovidius din Constanta, in stare de arest preventiv, si a Gabrielei Stanciu, prorector in cadrul aceleiasi universitati, arata un comunicat de presa trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Rectorul si prorectorul Universitatii Ovidius din Constanta au fost trimisi in judecata ...

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta, Tiberius Epure, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si folosire de informatii ce nu pot fi date publicitatii. Epure se afla in stare de arest. Alaturi de rector au mai fosttrimise in judecata urmatoarele persoane: Gabriela Stanciu, prorector al Universitatii Ovidius, pentru luare de mita si folosirea de informatii nedestinate publicitatii, Stere Tara si Lucica Toader, persoane fara claitati speciale. Zeci de mii de euro pentru .

CORUPTIE. Rectorul si prorectorul Universitatii Ovidius, demisi din functii.

Rectorul Universitatii Ovidius din Constanta,si prorectorul, cercetati pentru luare de mita, primul dintre ei in arest, au fost demisi din functii, miercuri, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al Universitatii Ovidius, Tiberius Danut Epure a fost demis din functia de rector al institutiei cu 58 de voturi pentru si o abtinere. Citeste si Ovidius de la universitate plina de sperante la cloaca De asemenea, Senatul Universitatii Ovidius din Constanta a votat, cu cinci .

Senatul Universitatii Ovidius a votat. Rectorul arestat Danut Tiberius Epure si prorectorul urmarit penal Gabriela Stanciu sunt demisi

Senatul Universitatii Ovidius a votat in sedinta de miercuri, 11 septembrie, demiterea rectorului arestat Danut Tiberius Epure si a prorectorului Gabriela Stanciu, urmarit penal de DNA pentru spaga.

Senatul Universitatii Ovidius a votat: rectorul arestat Danut Tiberius Epure trebuie demis

Senatul Universitatii Ovidius a votat in sedinta de miercuri, 11 septembrie, demiterea rectorului arestat Danut Tiberius Epure.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )