Libnet.ro
UNICEF

16:30

Constanta: Zeci de elevi au ajuns la spital dupa ce au mancat la cantina unei scoli

B1 B1,
Constanta: Zeci de elevi au ajuns la spital dupa ce au mancat la cantina unei scoli

Alerta la un liceu din Constanta. 42 de elevi au acuzat simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la cantina scolii. Sase dintre acestia au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Conducerea. continuă pe B1

Un fotbalist a fost transportat la spital dupa ce s-a lovit la cap in timpul unui meci

Atacantul Claudiu Keseru a fost transportat la spital, dupa ce s-a lovit la cap in timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio in Cupa Ligii Frantei, a anuntat site-ul oficial al gruparii franceze.

Fotbalist roman, la spital dupa ce s-a lovit la cap intr-un meci din Franta.

Atacantul Claudiu Keseru a fost transportat la spital, dupa ce s-a lovit la cap in timpul meciului disputat de Bastia cu Ajaccio in Cupa Ligii Frantei, a anuntat site-ul oficial al gruparii franceze, potrivit Mediafax. Dupa ce s-a lovit la cap, atacantul roman a fost nevoit sa-si paraseasca la pauza colegii, fiind inlocuit cu Maoulida. Dupa ce a primit ingrijiri de la medicul clubului, el a fost transportat la Centrul Medical din Martigues, scrie Bastia pe site-ul oficial. Presa franceza a .

Au mancat la cantina Liceului si s-au imbolnavit. Ancheta epidemiologica la Colegiul Pedagogic

Suspiciune de toxiinfectie alimentara la Colegiul Pedagogic Constantin Bratescu din Constanta. Trei elevi de la clasele primare au ajuns la Spitalul de Boli Infectioase cu simptome de toxiinfectie dupa ce au mancat la cantina institutiei.

Bulgaria: Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa ce a incercat sa isi dea foc

Un barbat a ajuns in stare grava la spitalul Pirogoc din Sofia, luni dimineata dupa ce a incercat sa isi dea foc in orasul Dupnita din sud-vestul Bulgariei, relateaza Novinite. Barbatul de 40 de ani.

Trei moldoveni au ajuns in spital in urma unui accident rutier din Ucraina

Trei moldoveni au ajuns la spital dupa ce microbuzul cu care se deplasau s-a ciocnit cu un tir. Accidentul a avut loc in aceasta noapte, pe traseul Kiev-Odesa.

Trei moldoveni au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs in Ucraina

Trei moldoveni au ajuns la spital dupa ce microbuzul cu care se deplasau s-a ciocnit cu un tir. Accidentul a avut loc in aceasta noapte, pe traseul Kiev-Odesa.

Fost prefect de Olt, la spital dupa ce s-a impuscat accidental in mana

Fostul prefect de Olt Eugen Ionica a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean Slatina, dupa ce s-a impuscat accidental in mana stanga, transmite Mediafax. Eugen Ionica le-a declarat anchetatorilor ca arma s-a.

Constanta: Un pieton a murit dupa ce a fost lovit succesiv de doua masini.

Un barbat de 55 de ani, din Constanta, a murit, luni seara, dupa ce a fost lovit succesiv de doua autoturisme in timp ce traversa un bulevard din centrul orasului printr-un loc nepermis, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc in jurul orei 19. 20, cand barbatul de 55 de ani s-a angajat in traversarea strazii printr-un loc nepermis, in dreptul blocului LV 31, situat pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, din Constanta. El a fost .

Constanta: Un pieton a murit dupa ce a fost lovit succesiv de doua masini

Un barbat de 55 de ani, din Constanta, a murit, luni seara, dupa ce, a fost lovit succesiv de doua autoturism in timp ce traversa un bulevard prin loc nepermis, transmite Mediafax. Acesta a fost accidentat de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )