Libnet.ro
UNICEF

18:00

Constructia la una din cele mai asteptate autostrazi din Romania s-a sistat. Motivul este 100% mioritic

Antena3 Antena3,
Constructia la una din cele mai asteptate autostrazi din Romania s-a sistat. Motivul este 100% mioritic

Premierul Ponta a solicitat conducerii Ministerelor Transporturilor, Finantelor, Justitiei si Secretariatului General al Guvernului sa gaseasca o solutie pentru reluarea licitatiei la autostrada Comarnic-Brasov,. continuă pe Antena3

Romanii isi pot satisface una din cele mai mari placeri prin doar 8 minute de munca. Cei mai putin norocosi sunt indienii

In Romania berea este inca ieftina. Cel putin daca ne uitam la cat trebuie sa munceasca un roman ca sa cumpere o jumatate de litru de bere. Colegul nostru George Ciubotaru ne spune cum arata acest.

E una din cele mai sexy tinere din SUA, dar a ajuns sa se casatoreasca cu BUNICUL. Cum a scandalizat tara la 15 ani

La 15 ani a facut cel mai mare pas din viata unei persoane. A spus DA persoanei pe care o iubea cel mai mult. Iar din acel moment a inceput sa cunoasca proportia acestei decizii. Courtney Stodden s-a casatorit cu.

Dan Voiculescu: Interdictia cumulului pensiei cu salariul reprezinta una dintre cele mai nocive nedreptati ale regimului Traian Basescu

Interdictia cumulului pensiei cu salariul in sistemul public reprezinta una dintre cele mai nocive nedreptati comise de regimul Traian Basescu, scrie, duminica, intr-o postare pe blogul personal, Dan.

Una dintre cele mai iubite vedete - socheaza prin aparitia sa. Nimeni nu stie ce s-a intamplat

Este cunoscut pentru vocea lui si pentru baladele atat de renumite, dar se pare ca Michael Buble nu mai este o prezenta atat de mare pe scena. Canadianul a socat prin faptul ca ieri, la un show de.

Nu multi oameni ar putea sa faca asta. E probabil una dintre cele mai ciudate meserii din lume, platita cu 100 euro/ora

Agentia de Somaj Vaslui este in cautarea a 40 de muncitori, specializati in jupuitul nurcilor care vor sa lucreze in Danemarca. Castigul este de pana la 100 de euro pe zi in functie de numarul de blanuri.

Nu multi oameni ar putea sa faca asta. E probabil una dintre cele mai ciudate meserii din lume si e platita cu 100 euro/ora

Agentia de Somaj Vaslui este in cautarea a 40 de muncitori, specializati in jupuitul nurcilor care vor sa lucreze in Danemarca. Castigul este de pana la 100 de euro pe zi in functie de numarul de blanuri.

Cele mai importante teme din zona CSR- ului sunt dezbatute de catre speakeri de renume in ...

Responsabilitatea Sociala Corporatista si Dezvoltarea Sustenabila formeaza una dintre cele mai importante discutii ale momentului, avand in vedere cererea pentru o responsabilitate tot mai mare a corporatiilor fata de societate, devenind un punct central in cadrul campaniilor de branding si comunicare. In acest context, CSR12 - The New Geography of CSR Sustainability isi propune sa reuneasca reprezentanti de marca in cadrul unei dezbateri complexe asupra CSR- ului. Politicile de .

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania vor fi premiate in cadrul Galei Internetics 2012

Gala Internetics 2012, in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania, are loc pe 1 octombrie, orele 20. 00, la Opera Nationala Bucuresti.

Cele mai tari evenimente pentru antreprenori din aceasta toamna

Antreprenorii in cautarea de sfaturi de business sunt asteptati in aceasta toamna la o serie de evenimente special dedicate lor unde vor avea cu siguranta lucruri noi si captivante de invatat. Wall-Street. ro vi le prezinta pe cele mai importante.

FOTO Cele mai neobisnuite trenuri.

De obicei, trenurile nu reprezinta decat un mijloc plictisitor de a ajunge dintr-un loc intr-altul. Exista, insa, si exceptii. Galeria de mai sus reuneste cele mai neobisnuite trenuri din lume, potrivit flavorwire. com. Palatul Versailles, pe sine Un tren al sistemului de transport RER din Paris a fost transformat intr-o replica a Palatului Versailles. Sculpturi aurite, picturi detaliate pe tavan, Sala Oglinzilor si Galeria Bataliilor - toate acestea se regasesc si in interiorul trenului, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2068 seconds )