Libnet.ro
UNICEF

00:08

Consumul de bere a scazut cu 10%, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consumul de bere a scazut cu 10%, anul trecut

Consumul de bere din tara noastra a inregistrat, anul trecut, o contractie de 10,3% comparativ cu 2012, atingand un volum de 16,3 milioane hectolitri, iar consumul pe cap de locuitor a atins valoarea de 81 litri, conform datelor furnizate de compania Nielsen, potrivit reprezentantiilor Asociatiei Berarii Romaniei ABR). continuă pe Ziarul Bursa

Institutul Cantacuzino poate produce vaccinuri. OMS: Lotul contaminat de anul trecut, din cauza presiunilor puse pe institutie

Institutul Cantacuzino poate produce fara probleme vaccin antigripal. Este concluzia la care au ajuns expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii, dupa controlul efectuat in Romania. Specialistii sustin ca.

Consumul de bere a scazut anul trecut cu 10%. Jumatate dintre romani prefera berea la PET (in usoara crestere) iar circa un sfert, la sticla

Consumul de bere s-a contractat in 2013 cu peste 10% comparativ cu 2012, atingand un volum de 16,3 milioane hectolitri, a transmis marti Asociatia Berarilor Romaniei. Pe cap de locuitor, consumul anual a fost de 81 litri, adica putin peste 3 sticle de bere/saptamana. Nivelul scazut al veniturilor consumatorilor si neincrederea lor in starea economiei, presiunea fiscala si vremea nefavorabila din vara au reprezentat factorii cheie care au condus la declinul pietei berii in 2013, explica Onno Rombouts, Presedintele Asociatiei Berarii Romaniei. Jumatate dintre romani prefera berea la PET in usoara crestere) iar circa un sfert, la sticla.

Consumul de bere, in scadere cu peste 10%

Consumul de bere a inregistrat, anul trecut, o contractie de peste 10% comparativ cu 2012, atingand un volum de 16,3 milioane hectolitri, consumul pe cap de locuitor atingand valoarea de 81 litri, potrivit rezultatelor unui studiu al Asociatiei Berarii Romaniei, trimise astazi redactiei.

Cu 33% mai multe pavaje rezidentiale vandute anul trecut

Producatorul autohton Elis Pavaje a inregistrat anul trecut o crestere de 33% a vanzarilor de pavaje rezidentiale anul trecut fata de 2012, bugetul mediu alocat lucrarilor de amenajare exterioara a fost de 10 mii lei suma care include atat materialele, cat si manopera), iar suprafata medie a fost de 100 metri patrati, in urcare cu 5% in comparatie cu anii anteriori, potrivit unui comunicat primit azi de redactie.

Productia de tigarete a scazut, anul trecut, fata de 2012

Productia de tigarete din tara noastra a inregistrat scaderi, anul trecut, fata de 2012, atat din punct de vedere al volumului, cat si in ceea ce priveste valoarea acesteia, dupa cum ne-au informat reprezentantii Institutului National de Statistica INS).

Transelectrica anunta dividende de peste 5 ori mai mari decat anul trecut

Conducerea companiei de stat Transelectrica TEL) propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 2,228 lei pentru 2013, de 5,5 ori mai mare fata de cel alocat in anul precedent, suma totala ridicandu-se la 163,31 milioane lei 36,5 milioane.

Afacerile grupului Saint-Gobain in Romania au crescut la circa 160 mil. euro anul trecut

Afacerile grupului francez Saint-Gobain in Romania, prezent la nivel local prin patru companii, au crescut cu 5% anul trecut, depasind pragul de 700 milioane lei 160 mil. euro).

FOTOGALERIE Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament, desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei. Autoritatile spun ca zona a fost vandalizata de soferi si comercianti

Trotuarele din Piata Unirii arata ca dupa bombardament desi au fost modernizate anul trecut de Primaria Capitalei, valoarea lucrarii ridicandu-se la circa 2,8 milioane de lei. Mai exact dalele de piatra au sarit, stalpisorii separatori au fost scosi, cosurile de gunoi smulse, iar jardinierele daramate. Reprezentantii Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Capitalei spun ca suprafata a fost distrusa de comerciantii care si-au amplasat tarabe pentru a vinde martisoare in perioada 1-8 martie.

Peste 15.000 de persoane din Galati s-au debransat anul trecut, alegand sisteme individuale de incalzire a locuintelor

Galatiul se afla pe primul loc in topul judetelor din Romania cu cele mai multe debransari de la sistemul centralizat de incalzire in 2013, peste 15. 000 de persoane alegand anul trecut un sistem individual de incalzire a locuintei, potrivit unei analize realizate de Ariston Thermo Romania.

Piata berii, in declin: romanii au baut cu 10% mai putina bere anul trecut

Romanii au baut cu 10% mai putina bere in 2013, scadere care a ajuns la un volum de 16,3 milioane de hectolitri, anunta Asociatia Berarii Romaniei. Asta inseamna ca un roman a consumat, in medie, 81 de litri de bere, fata de 90 de litri in 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )