Libnet.ro
UNICEF

17:00

ContentSpeed lanseaza o platforma prin care orice startup isi poate deschide magazin online

Hotnews Hotnews,
 ContentSpeed lanseaza o platforma prin care orice startup isi poate deschide magazin online

Agentia de e-commerce ContentSpeed lanseaza in premiera pentru piata din Romania platforma ContentSpeed StartUp prin care pune la dispozitia utilizatorilor un spatiu digital unde acestia pot sa-si creeze, promoveze si optimizeze eficient afacerea online. Pentru a elimina din riscurile inerente unui startup, compania permite testarea gratuita a noii platforme timp de 14 zile. Abonamentul lunar incepe de la 35 euro pentru maxim 300 de produse si 1 GB stocare). exista un abonament mediu de 55 de euro si unul Platinum, de 175 de euro/luna care cuprinde 10 GB stocare si maxim 10. 000 de produse gazduite). continuă pe Hotnews

Cum poate deschide oricine un magazin online. ContentSpeed lanseaza platforma care te ajuta

ContentSpeed lanseaza in premiera pentru piata din Romania platforma ContentSpeed StartUp. Prin aceasta oricine isi poate dechide un magazin online fara sa aiba nevoie de cunostinte in dezvoltare web. Prin platforma pe care a anuntat-o la GPeC Summit, ContentSpeed le ofera utilizatorilor solutiile prin careacestia pot sa-si creeze, promoveze si optimizeze eficient afacerea online. Platforma ContentSpeed [] Cum poate deschide oricine un magazin online. ContentSpeed lanseaza platforma care te ajuta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filmele din anii 80 pe care orice fashionista ar trebui sa le urmareasca

Moda si filmele au mers intotdeauna mana in mana, fie ca un designer isi trage inspiratia din tinutele vazute intr-o anume pelicula, fie ca fashionistele se inspira la randul lor atunci cand isi aleg outfiturile cu care fac furori. Iata in continuare cateva dintre filmele din anii 80 pe care orice fashionista ar trebui sa le urmareasca! .

Victor Ponta: Vrem sa facem un moment T0 prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA, CASS, diurne, in cazul carora sunt deschise procese cu ANAF

Victor Ponta anunta ca un proiect de lege prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA, CASS, diurne, in cazul carora sunt deschise procese intre ANAF si diversi.

PNL initiaza o lege prin care hipermarketurile sa fie inchise duminica si de Sarbatorile legale

Deputatii PNL Nini Sapunaru si Tinel Gheorghe au initiat o propunere legislativa prin care hipermagazinele sa fie inchise duminica si de sarbatorile legale, apreciind ca astfel, se revitalizeaza comertul traditional iar consumatorul va petrece duminica.

Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi

Tendintele rasiste sunt prezente chiar si in societatea contemporana, care pretinde a fi evoluata in ceea ce priveste educatia si toleranta. Ceea ce s-ar putea sa nu stii este ca acestea sunt manifestate si in fotografie, inca din secolul 19. Initial, filmul fotografic functiona astfel: filmul era o bucata de plastic acoperita intr-un strat de [] Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Petre Roman, in conflict cu fostii colegi din Camera Deputatilor: A trimis un al doilea memoriu prin care cere repunerea sa in drepturi ca deputat

Petre Roman si-a pierdut mandatul de parlamentar ca urmare raportului ANI din care reiese ca fostul parlamentar se afla in stare de incompatibilitate. Fostul prim-ministru a detinut , simultan, inca din 20.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )