Libnet.ro
UNICEF

15:00

Continental vrea sa creasca numarul de angajati din Romania cu peste 10%

Hotnews Hotnews,
 Continental vrea sa creasca numarul de angajati din Romania cu peste 10%

Grupul german Continental, care are 13. 000 angajati in Romania in prezent, vrea sa angajeze inca 1. 500 persoane in urmatoarele luni, in special datorita oportunitatilor deschise de sistemele avansate de condus si automobilele autonome, a anuntat compania, cu ocazia aniversarii a zece ani de activitate in Sibiu. Grupul Continental a investit in total circa 830 milioane euro in Romania. continuă pe Hotnews

Andy Murray: Nu-mi vine sa cred ca Simona Halep vine din Romania!

Andy Murray a participat miercuri alaturi de Simona Halep la o sesiune de autografe pentru fanii din Paris la magazinul Adidas de pe Champs Elysees. La finalul evenimentului, Murray a vorbit la superlativ despre Simona Halep, insa a facut o declaratie ciudata: Performantele ei sint wow! A urcat intr-un an foarte rapid, chiar am urmarit in timpul liber citeva meciuri ale Simonei si pot spune ca este o jucatoare cu un talent incredibil, care poate creste si ajunge foarte sus. Nu-mi vine sa cred ca Simona vine din Romania! Bravo ei, o sustin si sper sa fie la un moment dat numarul 1 mondial.

Cea mai mare expozitie Lego din Romania

Expozitia de Vara Brickenburg este, si in acest an, cea mai mare expozitie Lego din Romania, care va putea fi admirata la Cluj. Ea se desfasoara sub numele de Ethnologia Galactica si reuneste lucrari si colectii ale fanilor Lego din Romania si din strainatate. Expozitia isi va deschide portile pentru public din data de 28 mai, ora 11. 00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca de pe strada Memorandumului nr.

REPORTAJ: Cum se fac napolitanele Joe la Timisoara. O incursiune prin productia unora dintre mai populare dulciuri din Romania |VIDEO

Joe este unul dintre cele mai populare branduri de dulciuri din Romania. Napolitanele Joe, produse in prezent de catre elvetienii de la Nestle la fabrica din Timisoara, ajung atat pe rafturile magazinelor din Romania, dar si la export, dupa o serie de.

Lui Murray nu-i vine a crede ca Halep e din Romania

Cel mai probabil influentat de reclama negativa de care au parte conationalii nostri in Marea Britanie, jucatorul Andy Murray se arata surprins ca o jucatoare precum Simona Halep provine din Romania.

Vadim Tudor: PRM cere anularea alegerilor frauduloase din Romania

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, solicita organismelor internationale anularea alegerilor europarlamentare din Romania din cauza fraudei electorale, relateaza Agerpres.

Alex Livadaru, producatorul care a castigat singurul premiu Emmy pentru o televiziune din Romania, a parasit Pro Tv

Alex Livadaru, producatorul campaniei Tu stii ce mai face copilul tau?, pentru care postul a obtinut singurul premiu Emmy - un echivalent al Oscarurilor pentru televiziune - luat vreodata de o televiziune din Romania sau Europa de Est, a parasit Pro Tv, anunta Reporter virtual.

Ministrul Fondurilor Europene a semnat zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a semnat, joi, la Timisoara, zece proiecte pentru dezvoltarea energiei regenerabile din Romania, cu o valoare totala de aproximativ 103 milioane de lei.

Business report: Licitatie cu cantec la CE Oltenia. Diferenta minima intre ofertele CFR Marfa si GFR; Afacerea produselor traditionale. Cum a ramas, in cinci luni, Romania cu doar 30 de produse atestate din cele peste 4.000 inregistrate anul trecut; Rafi

Titei din regiunea autonoma Kurdistan a fost vandut Europei, Irakul depune plangere. Pietele europene au cumparat pentru prima data titei transportat printr-o conducta din regiunea autonoma Kurdistan din Irak, veniturile urmand. Euro in 2019, o misiune pentru Fat-Frumos al cresterii economice. Ca sa recupereze decalajele fata de membrii zonei euro si sa poata adopta moneda unica in 2019, asa cum vrea premierul Ponta, PIB-ul Romaniei ar trebui sa creasca.

Rewe Romania, peste 35 magazine Penny Market si un depozit

Rewe Romania, proprietarul retelelor Penny Market si XXL Mega Discount, are un nou management, dupa plecarea lui Christian Beck, si planuieste deschiderea a peste 35 de magazine in urmatorii doi ani, precum si a unei noi platforme logistice, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Ca in Evul Mediu. Un sat din Romania, fara apa curenta, drum si autobuze. De Ambulanta nu poate fi vorba

Mai rau ca in Evul Mediu - cam asa este intr-un sat aflat la numai 25 de kilometri de orasul Satu Mare. Localnicii sunt disperati ca nici macar Ambulanta nu vine din cauza drumului, iar in caz de ploi abundente.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )