Libnet.ro
UNICEF

23:00

Contrabanda cu tutun - la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contrabanda cu tutun - la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, in prima luna a acestui an, ajungand la 15,7%, potrivit studiului realizat de compania de cercetare Novel Research. continuă pe Ziarul Bursa

Contrabanda cu tigarete urca la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in ianuarie 2014 cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel.

Piata neagra a tigarilor a ajuns la aproape 16%, cel mai ridicat nivel inregistrat dupa doi ani de stagnare

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in luna ianuarie 2014 cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, de 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. Principalele cauze pentru aceasta situatie sunt, in opinia producatorilor de tutun, instabilitatea fiscala si reorganizarea ANAF. in ultimii doi ani, nivelul contrabandei s-a mentinut la circa 13%.

Indicii de volatilitate valutara, la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, fata de majoritatea celor 16 monede pereche, ca urmare a faptului ca doi indici ai volatilitatii valutare au coborat pana la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni, dupa ce Moscova a catalogat ca fiind absolut legala declaratia de independenta a Crimeei, adoptata ieri de Parlamentul regional al peninsulei rusofone din sudul Ucrainei.

Contrabanda cu tigarete urca la aproape 16%

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat, in ianuarie, cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, ajungand la 15,7%, conform unui comunicat al companiei de cercetare Novel trimis astazi redactiei.

Seful Piraeus Bank Grecia: Unele banci elene vor fi printre cel mai bine capitalizate din Europa

Unele banci elene vor fi in curand printre institutiile de credit cel mai bine capitalizate din Europa, in contextul in care Grecia a depasit etapa ingrijorarii si panicii, a declarat directorul general al grupului elen Piraeus Bank,.

Exporturile si importurile germane, in cea mai mare crestere din ultimii doi ani

Exporturile si importurile germane au inregistrat, in ianuarie, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii doi ani, semn ca cea mai mare economie din Europa a inceput anul intr-o pozitie solida.

Doroftei ar semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu: Nu putem intoarce spatele unui om care ne-a reprezentat la cel mai mare nivel cu mandrie

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, ca ar semna petitia de gratiere a fostului international Gheorghe Popescu, deoarece acesta a dat banii inapoi, dar a si reprezentat.

Republica Moldova pierde teren pe piata neagra a tigarilor din Romania

Piata neagra a tigaretelor din Romania a inregistrat in luna ianuarie cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, de 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. Cresteri mari cresteri s-au atestat la traficul din Serbia si prin shop-urile Duty Free aflate in tarile vecine, in timp ce produsele cu timbru de Republica Moldova si Ucraina au scazut.

Anonymous acuza: cel mai mare furt din lumea Bitcoin a fost o lovitura interna

Cea mai mare pierdere de bitcoini din lume ar putea deveni cel mai mare furt din interior. Cel putin Anonymous sustine ca are dovezi care arata ca seful Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb bitcoini, a fugit cu banii. E vorba de sute de milioane de dolari in moneda virtuala.

Doru Tureanu, cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit la varsta de 60 de ani

Doru Tureanu, poate cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit marti dimineata la Spitalul Colentina din Bucuresti, la varsta de 60 de ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )