Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contracte de peste 175 miliarde de dolari pentru relansarea Egiptului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contracte de peste 175 miliarde de dolari pentru relansarea Egiptului

Drumul catre relansare al Egiptului, va fi dificil si costisitor, a declarat, recent, presedintele Egiptului Abdel-Fattah el-Sissi, in cadrul Conferintei pentru Dezvoltarea Economica a Egiptului din luna martie, care a reunit 22 de sefi de stat si 3500 delegati. continuă pe Ziarul Bursa

Comanda record pentru Rolls Royce; va livra motoare de avioane de 9 miliarde dolari pentru Emirates

Rolls Royce a primit cea mai mare comanda din istoria sa, in valoare de 9,2 miliarde de dolari, urmand sa livreze 900 de motoare Trent pentru avioane companiei aeriene Emirates, relateaza Financial Times.

China investeste 46 miliarde dolari in infrastructura din Pakistan

Presedintele Chinei, Xi Jinping, a semnat astazi mai multe acorduri cu autoritatile pakistaneze, privind investitii de 46 miliarde dolari, in special in construirea Coridorului Economic dintre cele doua tari CPEC), constand intr-o retea de drumuri, cai ferate si conducte, scrie BBC.

Un miliard de dolari pentru securitatea in Europa de Est

Departamentul American al Apararii va cheltui un miliard de dolari pentru consolidarea securitatii in spatiul aliat din Europa de Est, scrie Radu Tudor pe blogul sau. Potrivit unui document al Pentagonului,.

Comanda-record pentru Rolls Royce; va livra motoare de avioane de 9 miliarde de dolari pentru Emirates

Rolls Royce a primit cea mai mare comanda din istoria sa, in valoare de 9,2 miliarde de dolari, urmand sa livreze 900 de motoare Trent pentru avioanele companiei aeriene Emirates, relateaza Financial Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )