Libnet.ro
UNICEF

08:00

Contre intre premier si seful PSD, pe tema taxelor

Antena3 Antena3,
Contre intre premier si seful PSD, pe tema taxelor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a contrazis, vineri, pe premierul Mihai Tudose in ce priveste impozitul pe cifra de afaceri. Dupa ce seful Guvernului a transmis, zilele trecute, ca nu va introduce. continuă pe Antena3

Grindeanu, ironii acide la adresa lui Dragnea: De ce nu-l ridica toata lumea-n slavi pe seful PSD

Sorin Grindeanu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. intr-o postare pe Facebook, fostul premier l-a ironizat pe seful PSD si l-a acuzat ca a ajuns sa schimbe programul de guvernare prin.

Carmen Dan sare in apararea lui Liviu Dragnea, in urma unei investigatii RISE Project care il vizeaza pe seful PSD. Sefa Mai: Voi intreprinde toate demersurile legale pentru ca cei care au facut asemenea afirmatii sa le probeze

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, ca a facut verificari in cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna - DGIPI, in urma unei investigatii RISE Project care il viza pe seful PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea il contrazice pe premier pe tema taxelor. Seful PSD nu renunta la impozitul pe cifra de afaceri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a contrazis, vineri, pe premierul Mihai Tudose in ce priveste impozitul pe cifra de afaceri. Dupa ce seful Guvernului a transmis, zilele trecute, ca nu va introduce.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )