Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contribuabilii din Galati nu isi pot plati taxele si impozitele decat peste o saptamana / Motivul: Se pregateste softul pentru incasarea banilor

Hotnews Hotnews,
 Contribuabilii din Galati nu isi pot plati taxele si impozitele decat peste o saptamana / Motivul: Se pregateste softul pentru incasarea banilor

Zeci de galateni nu au putut sa-si plateasca, luni, taxele si impozitele pentru ca programul cu publicul al Directiei de Taxe si Impozite Locale din cadrul Primariei Galati va incepe abia peste o saptamana, desi programul angajatilor municipalitatii a inceput, luni, ca peste tot in tara, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Taxele si impozitele locale se platesc din 8 ianuarie. Amenzile si alte taxe, din 5 ianuarie

Ghiseele Directiei de Venituri din cadrul Primariei Baia Mare s-au deschis de astazi, 5 ianuarie pentru ca baimarenii sa isi poata achita unele taxe si impozite. De astazi se pot plati amenzile, taxele pentru eliberarea buletinului sau a permisului auto.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia avea 24 de ani, era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Romanul ucis la bordul unui petrolier in Libia se numea Eduard Curduman si era din Galati. Tanarul de aproape 24 de ani era angajat ca marinar la bordul vasului. Eduard Curduman si un cetatean grec au fost.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Marinarul roman care a murit dupa ce o racheta a explodat la bordul unei nave aflate in portul Derna din Libia era din Galati, avea 24 de ani si se afla la primul sau voiaj, vecinii tanarului spunand ca acesta era foarte fericit ca putea sa plece pe vas alaturi de tatal sau, scrie Mediafax.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Marinarul roman care a murit dupa ce o racheta a explodat la bordul unei nave aflate in portul Derna din Libia era din Galati, avea 24 de ani si se afla la primul sau voiaj, vecinii tanarului spunand ca acesta era foarte fericit ca putea sa plece pe.

Rusia va reintroduce in circulatie Trenurile nucleare incepand din 2018. Acestea pot transporta pana la 24 de focoase termonucleare

Interzise de Tratatul de dezarmare nucleara americano-sovietic STARTII, autorizate din nou de tratatul START negociat de aceasta data intre Statele Unite si Rusia, trenurile nucleare care transporta rachete balistice gata de a fi lansate vor reveni pe caile ferate rusesti, scrie Slate. fr.

GERMANIA: Catedrala din Koln isi va stinge luminile, in semn de protest fata de manifestatiile antiislam

Catedrala din orasul german Koln isi va stinge luminile, luni seara, pe durata unor demonstratii antiislam la care sunt asteptate mii de persoane, relateaza The Independent, in editia electronica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )