Libnet.ro
UNICEF

01:05

Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, dupa incendiul de la Piatra Neamt

B1 B1,
Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Prefectul din Mures Mara Toganel a dispus efectuarea de controale in toate sectiile de Terapie Intensiva de la spitalele din judet, pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a ap. continuă pe B1

Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, in urma tragediei de la ATI Neamt

Toate sectiile de Terapie Intensiva de la spitalele din judetul Mures vor fi efectuate controale pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale.

Controale in toate sectiile de Terapie Intensiva din tara in urma tragediei de la Piatra Neamt

Guvernul a hotarat ca de luni sa demareze actiuni de control in toate sectiile ATI ale unitatilor me.

O noua zi cu foarte multe cazuri noi de COVID-19. Sectiile de Terapie Intensiva, aproape pline

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, vineri, la 343. 725 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 9. 489 de noi imbolnaviri din 37. 136 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 684 de decese, din care 174 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astazi, in cadrul sedintei organizate la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva.

Sectiile de terapie intensiva, solicitate la maxim. Spitalele sunt pline de saptamani bune. Medic: Oricare dintre sectiile ATI poate lua foc maine!

Sectiile de terapie intensiva sunt solicitate la maximum in ultima perioada, iar spitalele de boli infectioase, din linia intai, sunt de saptamani bune pline. La Bucuresti, Timisoara, Iasi sunt cele mai incercate spitale din Romania.

Iasi: Actrita Draga Olteanu Matei, la Terapie Intensiva; a fost sedata si e stabilizata

Actrita Draga Olteanu Matei este internata la Spitalul Sf. Spiridon si se afla la Terapie Intensiva, fiind stabilizata, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva, a anuntat directorul unitatii medicale, Diana Cimpoesu. Potrivit acesteia, Draga Olteanu Matei a fost testata pentru virusul SARS-CoV2, rezultatul urmand sa vina in cursul zilei. S-a luat un test asa cum se procedeaza pentru toti pacientii care se interneaza in orice clinica a spitalului. Ceea ce conteaza este terapia de urgenta, in acest caz transfuzia de sange, tot tratamentul pentru o hemoragie digestiva superioara. Rezultatul va veni in cursul zilei de astazi. Nu erau semne care sa ne duca cu gandul la o infectie SARS-CoV2. Este in zona tampon a ATI, pentru ca asa sunt tratati toti pacientii pana la venirea testului. Se face interventia chirurgicala, interventia endoscopie, orice interventie are nevoie pacientul dar, evident, cu precautie pana la venirea rezultatelor testului, a spus Diana Cimpoesu.

Medic specialist de Terapie Intensiva: Acum se improvizeaza mult pentru a le da pacientilor sansa la oxigen si se face rabat

Andra Cristiana Tabacaru, 33 de ani, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, spune ca tragedia care s-a petrecut la Piatra Neamt va fi o lectie pentru toti medicii de pe sectiile de Terapie Intensiva.

Situatie alarmanta in Hunedoara: Nu mai sunt locuri la Terapie Intensiva

Situatie grava in judetul Hunedoara. Din cauza numarului tot mai mare de pacienti infectati cu Covid-19, in spitalele din judet nu mai sunt locuri in sectiile de Terapie Intensiva. Amintim ca Grupul de.

Explozie de infectari cu noul coronavirus. Record de internari la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 334. 236 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 10. 142 de noi imbolnaviri din 35. 762 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 8. 510 de decese, din care 121 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1.

Dirijorul Nicolae Botgros a iesit de la Terapie Intensiva Am urlat ca un caine saptamanile astea

Maestrul Nicolae Botgros, conducatorul Orchestrei Nationale de Muzica Populara Lautarii, din Republica Moldova, a trecut prin momente dificile dupa ce a fost internat la Terapie Intensiva aSpitalului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )