Libnet.ro
UNICEF

15:00

Controale sporite privind identitatea pasagerilor din trenuri in 9 tari europene, dupa atacul din trenul Amsterdam-Paris

Hotnews Hotnews,
 Controale sporite privind identitatea pasagerilor din trenuri in 9 tari europene, dupa atacul din trenul Amsterdam-Paris

Ministrii de Interne si ai Transporturilor din 9 tari europene, reuniti sambata la Paris, au decis sporirea contoalelor privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenurile internationale pe distante mari si vor emite bilete nominale pe acest tip de trenuri, pentru a intari securitatea dupa atacul comis intr-un tren Thalys, la 21 august. continuă pe Hotnews

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenurile internationale pe distante mari si vor emite bilete nominale pe acest tip de trenuri, pentru a intari securitatea dupa atacul comis intr-un tren Thalys, la 21 august, au anuntat sambata ministrii de interne si ai transporturilor din aceste tari, reuniti la Paris, transmit EFE si AFP.

Autoritatile din noua tari vor spori controalele privind identitatea pasagerilor in trenuri

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenul pe distante mari. Anuntul apartine ministrilor de intrne si ai.

Ordonanta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% a fost aprobata

ACTUALIZARE 14:16 Guvernul a aprobat, astazi, ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25%, masura urmand sa fie aplicata de la 1 octombrie, potrivit unui comunicat de presa al Executivului.

Controale mai aspre in trenurile internationale

Autoritatile din noua tari europene vor spori controalele privind identitatea pasagerilor si a bagajelor in cazul calatoriilor cu trenul pe distante mari, au anuntat sambata ministrii de interne si ai.

Guvernul urmeaza sa discute azi OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, este programata sa fie discutata in sedinta Guvernului de azi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Guvernul discuta, astazi, OUG privind majorarea salariilor din sanatate

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de astazi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )