Libnet.ro
UNICEF

09:00

Controale la trei magazine din reteaua Lidl din Bucuresti unde s-ar fi vandut apa minerala neinregistrata

Adevărul Adevărul,
Controale la trei magazine din reteaua Lidl din Bucuresti unde s-ar fi vandut apa minerala neinregistrata

Trei magazine dintr-o retea de hipermarketuri din Sectorul 3 au fost controlate, joi, de politistii bucuresteni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Surse din Politie au declarat ca in aceste unitati, care apartin lantului Lidl, s-ar fi vandut apa minerala neinregistrata. continuă pe Adevărul

Controale la trei magazine ale unei retele de hipermarketuri: 3.000 de litri de apa minerala, retrasi din cauza neinregistrarii sursei

Peste 3. 000 de litri de apa minerala au fost confiscati, joi, de politisti, in urma pechezitiilor in trei magazine din Sectorul 3, pentru ca sursa indicata pe eticheta a apei respective este un izvor neinregistrat, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai Politiei Capitalei.

Bucuresti: Controale ale politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor la trei magazine care ar comercializa apa minerala neinregistrata

Verificari la trei magazine dintr-o retea de hipermarketuri din Sectorul 3 din Bucuresti: Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor verifica informatiile potrivit carora aceste magazine.

Alti 3.000 de litri de apa minerala, retrasi din magazine din cauza neinregistrarii sursei

Peste 3. 000 de litri de apa minerala au fost confiscati, joi, de politisti, in urma pechezitiilor in trei magazine din Sectorul 3, pentru ca sursa indicata pe eticheta a apei respective este un izvor .

Jumbo a vandut jucarii de 6,2 mil. euro in cele doua magazine din Romania. Profitul, in stagnare

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat, in cele circa sase luni de activitate in Romania, incheiate in martie, vanzari nete de 6,2 milioane euro si un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele doua magazine pe care le opereaza in Bucuresti si.

Cinci persoane retinute pentru evaziune cu carne, dupa perchezitii in magazine din Capitala

Cinci persoane au fost retinute in urma unor perchezitii la magazine si carmangerii din Capitala, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune prin vanzarea la negru a unor cantitati de carne care trebuiau sa ajunga la hipermarketuri, prejudiciul produs fiind de 1,5 milioane euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )