Libnet.ro
UNICEF

01:05

Control judiciar pentru agresorii elevului batut in sala de clasa, la Liceul Stefan Procopiu

Adevărul Adevărul,
Control judiciar pentru agresorii elevului batut in sala de clasa, la Liceul Stefan Procopiu

Dupa mai multe ore de audieri, politistii au dispus noaptea trecuta retinerea pentru 24 de ore a celor doi tineri din Valeni, care au batut un elev intr-o sala de clasa a Liceului Stefan Procopiu, din Vaslui. Astazi procurorii au luat masura controlului judiciar fata de cei doi agresori, impunandu-le o serie de restrictii. continuă pe Adevărul

Inspector al IPJ Braila, sub control judiciar, pentru trafic de influenta

Un inspector de politie din cadrul IPJ Braila a fost pus sub control judiciar, pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA.

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat sub control judiciar pentru mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat, sub control judiciar, pentru mita si furt calificat, dupa ce a primit 600 de dolari de la un sofer prins baut la volan si i-a luat.

Braila: Politist sub control judiciar dupa ce a luat 1.000 de euro de la o persoana cercetata

Un politist de la Investigatii Criminale din Politia Braila este cercetat, sub control judiciar, pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a luat 1. 000 de euro de la o persoana cercetata pentru furtul unei.

DNA: Deputatul Florin Popescu va fi cercetat sub control judiciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, miercuri, ca deputatul Florin Popescu, suspectat de fapte de coruptie, sa fie cercetat sub control judiciar. Pe timpul cat se afla sub control judiciar,.

Deputatul Florin Popescu, sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu este cercetat sub control judiciar, procurorii DNA mentionand ca acesta ar fi savarsit infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Control judiciar in cazul deputatului Popescu

DNA a dispus un control judiciar in cazul deputatului Florin Popescu, acuzat de dare de mita si trafic de influenta, potrivit Directiei Nationale Anticoruptie.

Primarul de la Prunisor, in libertate sub control judiciar

Primarul comunei Prunisor si alte sase persoane, acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani in valoare de 6 milioane de lei, au fost lasate in libertate miercuri seara sub control judiciar de catre magistratii Tribunalului Judetean Mehedinti.

Baronul puilor, Florin Popescu, nu are voie sa iasa din tara decat cu voia procurorului. Este sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu, suspectat de fapte de coruptie, va fi cercetat sub control judiciar, conform deciziei procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Acesta a fost avertizat sa respecte cu sfintenii obligatiile ce ii revin, in caz contrar riscand arestul la domiciliu sau chiar arestul preventiv.

Deputatul PMP Florin Popescu, pus sub control judiciar

Deputatul Florin Popescu a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Masura a fost luata in dosarul in care acesta este acuzat ca ar fi luat mita aproape 80 de tone de pui.

Seful Politiei din orasul Pantelimon - Ilfov, Alexandru Sovar, pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie

Alexandru Adrian Sovar, seful Politiei Orasului Pantelimon, este urmarit penal si a fost pus sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de luare de mita, dare de mita si furt calificat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )