Libnet.ro
UNICEF

01:05

Control OPC la Olympus, dupa ce 17 elevi din Pechea au facut toxiinfectie alimentara

Adevărul Adevărul,
Control OPC la Olympus, dupa ce 17 elevi din Pechea au facut toxiinfectie alimentara

Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului a efectuat un control, astazi, la societatea Olympus, dupa ceDirectia de Sanatate Publica DSP) Galati a activat, sambata, sistemul de alerta rapida. continuă pe Adevărul

19 elevi din Pechea, internati in spital cu toxiinfectie alimentara

ACTUALIZARE 12:28 Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta rapida, dupa cazul de la Pechea Directia de Sanatate Publica DSP) Galati a activat sistemul de alerta rapida, dupa ce a identificat modificari organoleptice in laptele distribuit mai multor elevi de gimnaziu, dintr-o scoala din comuna Pechea, care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, a declarat Valentin Boldea, reprezentantul DSP Galati, potrivit Agerpres.

19 elevi din Pechea, internati in spital cu toxiinfectie alimentara

Un numar de 19 elevi din clasele I-IV, din comuna galateana Pechea, sunt internati la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara, informeaza Agerpres.

Laptele si cornul: Controale la fabrica Olympus, dupa imbolnavirea a 17 copii

Reprezentatii Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Brasov efectueaza un control amanuntit la fabrica de lactate Olympus din comuna Halchiu, ca urmare a unei toxiinfectii alimentare depistate la o scoala din comuna Pechea, judetul Galati, a anuntat sambata, pe pagina sa de Facebook, directorul general al ANPC, Paul Anghel.

Mesajul presedintelui Iohannis, dupa anuntul retragerii din viata publica a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la vestea retragerii din viata publica a Regelui Mihai printr-un anunt postat pe contul sau de Facebook: Am primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai. imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile si imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor acelasi reper deosebit de speranta si solidaritate. Este important ca, mai ales in aceste clipe grele, sa nu uitam exemplul vrednic de curaj si daruire pus in slujba natiunii de catre Majestatea Sa Regele inca din 1927.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )