Libnet.ro
UNICEF

09:00

Controversa la Bruxelles: noul presedinte al Ucrainei amana semnarea acordurilor cu UE

Adevărul Adevărul,
Controversa la Bruxelles: noul presedinte al Ucrainei amana semnarea acordurilor cu UE

Noul presedinte ucrainean, Petro Porosenko, amana semnarea acordurilor de asociere cu Uniunea Europeana, dupa ce ar fi transmis oficialilor europeni ca are nevoie de mai mult timp pentru a analiza angajamentele economice la care s-ar angaja tara sa. continuă pe Adevărul

Regele Ciocolatei, noul presedinte al Ucrainei. Rezultatul alegerilor, salutat de tarile din UE

Miliardarul Petro Porosenko, supranumit si Regele Ciocolatei, este noul presedinte al Ucrainei. Potrivit sondajelor exit-poll, el si-a asigurat victoria din primul tur de scrutin. Fostul premier Iulia Timosenko,.

Problemele urgente pe care trebuie sa le rezolve noul presedinte al Ucrainei

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko, a castigat din primul tur alegerile prezidentiale din Ucraina iar greul acum urmeaza pentru el. Principala urgenta este de a pune capat insurectiei separatistilor rusofoni si de a gestiona relatiile tensionate cu Rusia. in plus,trebuie sa i-a masuri pentru a evita ca Ucraina sa intre in faliment.

Alegeri in Ucraina: Petro Porosenko este noul presedinte ucrainean. Cine este miliardarul si de ce vorbeste romana

Petro Porosenko, miliardarul ucrainean nascut intr-un oras care a apartinut candva Romaniei, este noul presedinte al Ucrainei. Acesta a castigat din primul tur, cu o victorie semnificativa in fata fostului premier Iulia Timosenko.

Alegeri in Ucraina: Petro Porosenko este noul presedinte ucrainean. Cine este miliardarul si de ce vorbeste el romaneste

Petro Porosenko, miliardarul ucrainean nascut intr-un oras care a apartinut candva Romaniei, este noul presedinte al Ucrainei. Acesta a castigat din primul tur, cu o victorie semnificativa in fata fostului premier Iulia Timosenko.

Alegeri la Comitetul Olimpic Roman: 123 de membri vor desemna noul presedinte al forului

Noul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman va fi ales, in cursul zilei de joi, dintre candidatii Octavian Bellu, Elisabeta Lipa si Alin Petrache, acesta urmand sa fie desemnat prin voturile celor 123 de membri care formeaza Adunarea Generala a forului.

Kerry: SUA il vor sustine pe noul presedinte al Ucrainei

Noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, se va bucura de sustinerea SUA in eforturile sale de a fauri o Ucraina unita, a declarat, luni, secretatul de stat american John Kerry. Potrivit declaratiilor.

Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Intrevederea dintre Petro Porosenko, cel care a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina, si presedintele SUA, Barack Obama, este programata sa se desfasoare saptamana viitoare. intalnirea dintre cei .

Serghei Lavrov anunta ca Rusia este dispusa la dialog cu noul presedinte al Ucrainei

Rusia este dispusa sa dialogheze cu noul presedinte ucrainean, a declarat, luni, ministrul rus de Externe,Serghei Lavrov. Suntem cu totii pregatiti pentru dialogul cu reprezentantii Kievului, cu Petro.

Problemele urgente pe care trebuie sa le rezolve noul presedinte al Ucrainei

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko, a castigat din primul tur alegerile prezidentiale din Ucraina, iar greul acum urmeaza pentru el. Principala urgenta este de a pune capat insurectiei separatistilor rusofoni si de a gestiona relatiile.

Alegeri partiale 2014. Live text: alegatorii din judetul Arges isi aleg astazi noul presedinte al Consiliului Judetean

Peste 500. 000 de argeseni merg astazi la urne pentru a-si alege noul sef al CJ Arges. Dupa ce fostul presedinte Constantin Nicolescu a fost declarat incompatibil de ANI. Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges s-au inscris in batalia electorala sapte candidati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )