Libnet.ro
UNICEF

12:00

Copii din Republica Moldova, in vacanta pe litoralul romanesc.

România Liberă România Liberă,
Copii din Republica Moldova, in vacanta pe litoralul romanesc.

Circa 350 de elevi din mai multe localitati beneficiaza de un acord semnat intre autoritatile locale din cele doua tari. In perioada 20-23 iunie 2013, la Constanta, au avut loc lucrarile primei sesiuni extraordinare ale Ligii Femeilor Primari ai Comunelor din Romania. La lucrari au participat 36 de femei primari ai comunelor din Romania, precum si o delegatie a Congresului Autoritatilor Locale din Republica Moldova CALM), reprezentata prin femei primar de comune. Printre problemele . continuă pe România Liberă

Decizie soc a Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova: A interzis accesul guvernantilor la Sfanta impartasanie

Biserica Ortodoxa din Republica Moldova a interzis accesul guvernantilor la Sfanta impartasanie. Decizia a fost luata ieri, in sedinta Sinodului Bisericii Ortodoxe, in contextul dezacordului fata de votarea.

PC: Se impune o monitorizare atenta a situatiei din Republica Moldova din partea institutiilor europene

Partidul Conservator considera ca este in interesul tarii noastre si al Uniunii Europene UE) pastrarea unei atmosfere responsabile in Republica Moldova si recomanda Comisiei Europene CE) o monitorizare atenta a situatiei de la Chisinau si Tiraspol, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Un grup de tineri a cerut retragerea armatei ruse din Republica Moldova

Un grup din 15 persoane, activisti ai organizatieiHyde Park, au protestat astazi in fata Ambasadei Rusiei in Republica Moldova. Protestatarii au cerut Rusiei retragerea fortelor armate din rmn.

Republica Moldova: Mitropolia avertizeaza guvernantii ca ar putea refuza sa ii impartaseasca pentru ca nu au scos sintagma orientare sexuala din Legea privind egalitatea de sanse

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova avertizeaza guvernantii de la Chisinau ca li s-ar putea refuza Taina impartasaniei pe motiv ca au refuzat sa indeparteze formularea orientare sexuala din Legea privind egalitatea de sanse. Presa din Moldova a relatat initial ca guvernantilor li se va refuza impartasania insa Mitropolia Chisinaului si a Intregii Moldove a dezmintit informatiile, aratand ca Sinodul doar a atentionat guvernantii asupra masurilor canonice care ar putea fi luate ulterior, transmite Unimedia. md.

Republica Moldova: Mitropolia refuza sa impartaseasca guvernantii pentru ca nu au scos sintagma orientare sexuala din Legea privind egalitatea de sanse

Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova a luat decizia de a refuza guvernantilor de la Chisinau Taina impartasaniei pe motiv ca au refuzat sa indeparteze formularea orientare sexuala din Legea privind egalitatea de sanse, informeaza Unimedia. md.

Sefii Politiilor de Frontiera din Romania si Republica Moldova au analizat eficienta actiunilor la frontiera comuna

O delegatie a Politiei de Frontiera Romane, condusa de inspectorul general, chestor sef de politie Ioan Buda, a efectuat, in perioada 19-20 iunie, o vizita oficiala la Chisinau, pentru a participa la o intalnire cu seful autoritatii de frontiera din Republica Moldova, arata un comunicat de presa.

Unele hoteluri de pe litoralul romanesc arata ca in urma cu 30 de ani

Unele hoteluri de pe litoralul romanesc arata exact ca acum 30 de ani. Cu 70 de lei pe noapte, conditiile le poti vedea numai atunci cand deschizi usa camerei - scaune rupte, rugina, cazi murdare sunt doar.

Republica Moldova, pe locul doi in Raportul Global privind traficul de fiinte umane

Republica Moldova a fost clasata pe nivelul 2 in Raportul Global privind Traficul de Persoane TFU), editia 2013. Raportul a fost prezentat la 20 iunie 2013 de catre John Kerry, Secretarul de Stat al SUA.

Grecii nu mai angajeaza capsunari din Romania si Republica Moldova

Producatorii de capsuni din Ileia regiune unde se produce aproape toate capusunile exportate din Grecia), vor angaja pentru recolta din aceasta vara 4. 000 de culegatori, prin intermediul Manpower, conditia fiind ca muncitorii sa aiba pasaport elen. Producatori de capsuni din regiune angajau pana nu demult straini albanezi, bulgari, romani si moldoveni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2841 seconds )