Libnet.ro
UNICEF

20:30

Copii maltratati in gradinita groazei din Constanta

România Liberă România Liberă,
Copii maltratati in gradinita groazei din Constanta

Prin joaca copilul se dezvolta intelectual, creativ, fizic, social si emotional, dar pentru a amplifica efectele invatarii este necesar contactul cu realitatea, nu doar imitarea ei. Asa isi face reclama, pe pagina proprie de internet, Centrul de Dezvoltare si Educatie Micul Regat din Constanta. Din pacate pentru parinti, realitatea la care erau expusi copiii era pur si simplu ingrozitoare si de netolerat. Copiii erau batuti, injurati, obligati sa doarma in propria urina, imbatati cu vin. continuă pe România Liberă

Copii maltratati la o gradinita privata din Constanta, care functioneaza fara autorizatii (VIDEO)

Copii bruscati, loviti si terorizati in fiecare moment. Imaginile de groaza au fost descoperite intr-o gradinita privata dinConstanta. Imediat dupa ce parintii isi lasau micutii in acest centru,.

VIDEO Gradinita groazei la Constanta. Copiii erau batuti si obligati sa doarma in propria urina

Ancheta la o gradinita din Constanta dupa ce camerele de supraveghere au surprins imagini socante. Copiii erau batuti de educatoare si obligati sa doarma in propria urina. Trei educatoare sunt cercetate penal si arestate la domiciliu.

Avocat: Copiii de la gradinita din Constanta primeau vin ca sa adoarma, la trezire li se dadea cafea

Avocatul parintilor care au reclamat abuzurile la care erau supusi copiii de la o gradinita privata din Constanta a facut afirmatii cutremuratoare. Micutii de la Centrul de dezvoltare si educatie Micul.

Inconstienta fara margini! Copiii de la gradinita din Constanta primeau VIN ca sa adoarma, la trezire li se dadea CAFEA

Imagini socante filmate la o gradinita privata din Constanta au iesit la iveala. Speriati dupa ce copiii lor au venit acasa cu vanatai, cativa parinti au instalat camere ascunse in incaperile.

UPDATE. Avocatul parintilor: Copiii maltratati din Constanta primeau vin sa adoarma si cafea la trezire

Trei angajate ale unei gradinite private din Constanta sunt acuzate ca ii bateau pe copii si ii amenintau, iar procurorii fac cercetari dupa ce au obtinut imagini in care se poate vedea cum copiii sunt palmuiti sau tarati, relateaza Mediafax. in replica, Inspectoratul Scolar sustine ca unitatea functiona fara autorizatii.

Ancheta in cazul incediului de la Restaurantul Beirut din Constanta. Patronii, pusi sub invinuire

Patronii restaurantului Beirut din Constanta, unde au murit trei tinere dansatoare intr-un incendiu violent produsl la inceputul lunii aprilie, au fost pusi oficial sub urmarire penala, informeaza Parchetul General.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )