Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii care fug de violenta. Anunt important despre imigranti

Antena3 Antena3,
Copiii care fug de violenta. Anunt important despre imigranti

O treime dintre imigrantii si refugiatii care sosesc in prezent in Macedonia sunt femei si copii, si numarul lor s-a triplat in ultimele trei luni, a anuntat marti Fondul pentru Copii al Natiunilor Unite . continuă pe Antena3

Patriarhul Romaniei, mesaj important despre imigranti. Trebuie sa educam tineretul in spiritul pacii

Patriarhul Romaniei, PF Daniel, a primit o vizita din partea unui grup de tineri ortodocsi iordanieni, ce au sosit la Bucuresti impreuna cuPreasfintitul Qais Sadiq, Episcop de Erzurum, informeaza.

Seful Biroului german pentru migratie: Numarul persoanelor care fug de persecutii si pot beneficia de protectie in Germania nu are o limita

Numarul persoanelor care fug de persecutii si pot beneficia de protectie in Germania nu are o limita, a declarat seful Biroului federal german pentru migratie si refugiati BAMF), Manfred Schmidt, citat luni de.

Ministrul Educatiei, anunt important pentru elevii de liceu din anii terminali

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca institutia pe care o conduce are in vedere mai multe masuri care vor duce la cresterea ratei de promovare a.

Anunt important pentru toti calatorii RATB in acest weekend

Linia 41 de tramvaie va fi suspendata in perioada 29 - 30 august 2015 din cauza lucrarilor de revizie care vor viza atat calea de rulare a tramvaielor, cat si reteaua electrica de contact si peroanele pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )