Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 13 ani din Dolj sustine ca a fost rapit si transformat in sclav. Baiatul: Am fost amenintat cu moartea si obligat sa muncesc la o stana

Adevărul Adevărul,
Un copil de 13 ani din Dolj sustine ca a fost rapit si transformat in sclav. Baiatul: Am fost amenintat cu moartea si obligat sa muncesc la o stana

Un baiat in varsta de 13 ani sustine ca fost obligat de un consatean sa fie sclav la o stana. Copilul din comuna doljeana Breasta povesteste ca a fost rapit si sechestrat de un barbat, in urma cu doua zile. continuă pe Adevărul

Caz socant la Dolj: Un baiat de 13 ani a fost sechestrat si obligat sa munceasca la o stana (VIDEO)

Un baiat de 13 ani din Dolj a fost tinut ca sa lucreze la o stana impotriva vointei sale. Oamenii de la stana l-au luat pe acesta din fata imobilului unde locuia si l-au dus la stana din.

Alerta la Brasov. Un copil de 13 ani nu a mai ajuns acasa de la scoala

Politistiibrasovenicauta un minor din municipiul Brasov, de 13 ani, care a plecat la scoala si nu a mai revenit acasa.

Un copil de 13 ani ar fi fost luat din curtea casei si obligat sa lucreze la o stana. Autoritatile din Dolj au inceput doua anchete

Autoritatile din Dolj au demarat anchete, dupa ce un copil de 13 ani ar fi fost sechestrat si obligat sa munceasca la o stana.

Scrisoare catre Obama. Un copil de sase ani din SUA s-a oferit sa-l primeasca la el acasa de Omran, baietelul sirian care a devenit simbolul tragediei din Siria (VIDEO)

Un baietel de sase ani din Statele Unite a dat o lectie de generozitate si dragoste intregii lumi. Alex i-a trimis o scrisoare presedintelui Barack Obama, in care s-a oferit sa il primeasca.

Strigatul de ajutor al unei fetite de 10 ani din Yemen: Nu vreau sa fie randul meu sa mor!

O fetita in varsta de 10 ani din Sana, Yemen, s-a filmat in timp ce cere ajutorul liderilor lumii sa intervina si sa o ajute sa supravietuiasca razboiului din tara ei, care a ucis mult de 10.

CNADNR bate toate recordurile de ineficienta. 620 de kilometri de autostrada, in 13 ani

CNADNR a inregistrat un bilant dezastruos. Compania a inceput in 2004 si de atunci a batut toate recordurile de ineficienta. in cei 13 ani de functionare, CNADNR a avut un buget ins.

Un copil de trei ani, care s-a pierdut in taigaua siberiana, a fost gasit dupa trei zile, in viata

Un copil rus in varsta de trei ani, care s-a pierdut in taigaua siberiana, a fost gasit dupa trei zile in viata si in stare buna de sanatate, a anuntat Ministerul peste Situatii de Urgenta de la Moscova, citat de Reuters.

Un copil de trei ani a cazut in WC-ul de la gradinita. Fosa septica era acoperita neglijent cu o simpla bucata de tabla

Un copil de 3 ani din judetul Botosani a cazut in fosa WC-ului de la granidita. Toaleta se afla in curtea unitatii de invatamant si era acoperita cu o simpla tabla.

Seful Centrului Cyberint din SRI sustine ca Romania este o tinta a atacurilor cibernetice sponsorizate statal

Romania este vizata de atacuri cibernetice sponsorizate statal, intrucat este membra a Uniunii Europene si a Aliantei Nord-Atlantice, sustine seful Centrului Cyberint din cadrul Serviciului Roman de Informatii SRI), Florin Cosmoiu. Potrivit acestuia, atacurile vizeaza furtul de informatii strategice.

Un om de afaceri considera ca merita sa pierzi 11 ani din viata ca sa castigi milioane de lei pe seama statului

Viorel Mircea Partenie, administrator de firma din Galati, a fost condamnat la 11 ani de inchisoare de Tribunalul Galati pentru evaziune fiscala, pentru ca dupa doar cateva zile judecatorii de la Curtea de Apel sa ii aplice o pedeapsa similara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )