Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un copil de 7 ani, ranit intr-un accident, va fi dus intr-o clinica din Germania, pentru ...

România Liberă România Liberă,
Un copil de 7 ani, ranit intr-un accident, va fi dus intr-o clinica din Germania, pentru ...

Un copil in varsta de 7 ani va fi dus, in cursul zilei de vineri, la Clinica de Neurochirugie Klinikum rechts der Isar, in Germania, pentru ingrijiri medicale, el fiind ranit intr-un accident rutier in Romania. Copilul a fost diagnosticat cu politraumatism craniocerebral si leziuni neurologice craniene. Un elicopter al Ministerului de Interne il va duce pana la Nadlac. Vineri, 17 ianuarie , un elicopter apartinand Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne va . continuă pe România Liberă

Un copil de 7 ani, ranit intr-un accident,transportat cu un elicopter MAi pana la Nadrac.

Un copil in varsta de 7 ani va fi dus, in cursul zilei de vineri, la Clinica de Neurochirugie Klinikum rechts der Isar, in Germania, pentru ingrijiri medicale, el fiind ranit intr-un accident rutier in Romania. Copilul a fost diagnosticat cu politraumatism craniocerebral si leziuni neurologice craniene. Un elicopter al Ministerului de Interne il va duce pana la Nadlac. Vineri, 17 ianuarie , un elicopter apartinand Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne va .

Copil grav ranit intr-un accident rutier, transportat cu un elicoper MAI pana la granita cu Ungaria

Un copil in varsta de sapte ani care a suferit rani grave la cap in urma unui accident rutier, va fi transportat din Bucuresti cu un elicopter al Ministerului de Interne pana la vama Nadlac de unde va fi luat de o ambulanta SMURD si dus in Germania pentru a fi operat.

Prefectul de Neamt, ranit intr-un accident rutier in urma caruia o persoana si-a pierdut viata

UPDATE 11:48 George Lazar se afla in stare grava, fiind transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la Iasi, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. Prefectul.

Prefectul judetului Neamt, ranit grav intr-un accident pe DN15D.

Prefectul judetului Neamt, George Lazar, implicat, marti, intr-un accident rutier pe DN 15 D, este grav ranit si a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. --- George Lazar, prefectul de Neamt, a fost ranit, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, arata primele informatii furnizate de reprezentantii Politiei .

UPDATE. Prefectul judetului Neamt, ranit grav intr-un accident pe DN15D.

George Lazar, prefectul de Neamt, a fost ranit, marti, intr-un accident rutier produs pe DN 15D si in urma caruia o persoana si-a pierdut viata, informeaza Mediafax. Prefectul a fost transportat la spitalul din Roman, de unde va fi transferat la o unitate medicala din Iasi, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Elena Bulgarea. George Lazar are un traumatism cranio-cerebral si va fi transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi pentru investigatii suplimentare intrucat are si .

Prefectul de Neamt a fost implicat intr-un accident rutier

Prefectul judetului Neamt, George Lazar 33 de ani) a fost implicat intr-un accident petrecut marti dimineata, in timp ce venea de la Roman la Piatra Neamt. Din primele informatii, masina de serviciu in care se afla, un VW Touareg a fost lovita de o masina Dacia Logan intrata in depasire in curba de la Felesti, aproape de Roman. Soferul Loganului a decedat.

UPDATE Prefectul de Neamt, George Lazar a fost implicat intr-un accident rutier mortal

Prefectul judetului Neamt, George Lazar 33 de ani) a fost implicat intr-un accident petrecut marti dimineata, in jurul orei 10, in timp ce venea de la Roman la Piatra Neamt. Din primele informatii, masina in care se afla, un VW Touareg a fost lovita de o masina Dacia Logan intrata in depasire inainte de o curba, aproape de Roman. Soferul Loganului a decedat.

UPDATE Prefectul de Neamt, George Lazar, a fost implicat intr-un accident rutier mortal

Prefectul judetului Neamt, George Lazar 33 de ani) a fost implicat intr-un accident petrecut marti dimineata, in jurul orei 10, in timp ce venea de la Roman la Piatra Neamt. Din primele informatii, masina in care se afla, un VW Touareg a fost lovita de o masina Dacia Logan intrata in depasire inainte de o curba, aproape de Roman. Soferul Loganului a decedat.

UPDATE Trei persoane ranite intr-un accident grav in Prahova. O victima, preluata cu elicopterul

Trei persoane au fost ranite vineri dupa-amiaza intr-un accident care s-a petrecut pe drumul judetean 102 E, intre localitatile Bucov si Plopu. Una dintre victime a fost transportata la Bucuresti cu elicopterul.

Antrenor de la Academia Gheorghe Hagi, implicat intr-un accident, la Constanta.

Un taximetrist a fost ranit usor, joi seara, in urma unui accident produs in municipiul Constanta, dupa ce masina condusa de acesta a fost lovita de un autoturism la volanul caruia se afla un antrenor de la Academia Gheorghe Hagi, acesta declarand politistilor ca si-a pierdut cunostinta, conform Mediafax. Potrivit politistilor, accidentul a avut loc joi seara, in zona Tomis 3, pe strada Soveja din municipiul Constanta. Astfel, Vasile Manaila, antrenor la Academia Gheorghe Hagi din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )