Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un copil cu paralizie cerebrala din Turnu Severin are nevoie de ajutor

Adevărul Adevărul,
Un copil cu paralizie cerebrala din Turnu Severin are nevoie de ajutor

Copilarie trista pentru un copil de numai sase din Drobeta Turnu Severin, care de aproape patru ani se lupta cu o boala cumplita. Un tratament in Franta ar putea sa-I vindece boala si sa-i aduca zambetul pe buze. Este insa mult prea costisitor pentru mama acestuia, care il creste singura. continuă pe Adevărul

Un copil bolnav de autism a cazut de la etajul trei al unui bloc din Turnu Severin

Accident cumplit marti seara la Drobeta Turnu Severin, un copil de numai sapte ani, bolnav de autism, a ajuns in stare foarte grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul trei al locuintei.

Drobeta Turnu Severin: Un medic prins in timp ce lua spaga de la un pacient pentru pansarea unei rani

Medicul chirurg Ion Ursachi care lucreaza in cadrul Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 500 de lei de la un pacient care avea nevoie de pansarea unei rani,.

Mars pentru paduri si ape si la Turnu Severin

In Drobeta Turnu Severin, peste 30 de tineri au marsaluit sambata pe traseul Padurea Crihala - Centru, in semn de nemultumire fata de defrisarile ilegale.

Manifestari dedicate Zilei de 9 Mai la Turnu Severin

Si in Drobeta Turnu Severin au fost organizate astazi manifestari, care sa aminteasca localnicilor de tripla semnificatie a acestei zile pentru poporul roman.

Drobeta Turnu Severin: Medic chirurg, surprins cand primea MITA de la un pacient

Un medic chirurg de la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin a fost prins in flagrant, marti, de ofiterii anticoruptie, in timp ce primea suma de 500 de lei mita de la un pacient pentru a-i ingriji o rana la spate, afirma surse judiciare, citate de Mediafax.

Managerul unei mari companii are nevoie de 100.000 de dolari ca sa supravietuiasca

Raluca Tonciu Pietroiu), directorul operational al Getica, unul dintre principalii jucatori pe piata de OOH out of home media- panotaj stradal, reclame in lifturi, toalete, parcari, sali de asteptare), are nevoie de 100. 000 de dolari pentru a se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )