Libnet.ro
UNICEF

12:00

Copil in varsta de 7 ani, dat disparut dupa ce a plecat din curtea unei gradinite din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Copil in varsta de 7 ani, dat disparut dupa ce a plecat din curtea unei gradinite din Bucuresti

Un copil in varsta de 7 ani din Bucuresti a fost dat disparut dupa ce plecat, miercuri, din curtea unei gradinite din Sectorul 6, informeaza Politia Capitalei, care solicita sprijin pentru gasirea acestuia. continuă pe Adevărul

UPDATE Copilul de 7 ani, dat disparut dupa ce a plecat din curtea unei gradinite din Bucuresti, a fost gasit

Un copil in varsta de 7 ani din Bucuresti a fost dat disparut dupa ce plecat, miercuri, din curtea unei gradinite din Sectorul 6, informeaza Politia Capitalei. Minorul a fost gasit in apropiere de gradinita si s-a intors teafar alaturi de familia sa.

Un copil de sapte ani a fost dat disparut dupa ce a plecat din curtea unei gradinite din Sectorul 6 al Capitalei

Un copil de 7 ani a fost dat disparut, miercuri, dupa ce a plecat din curtea unei gradinite aflate in Sectorul 6, informeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax. Copilul se numeste Matei Gaidargi, are.

Bucuresti: Un copil de sapte ani a disparut din curtea unei gradinite din Sectorul 6

Un copil de sapte ani din Bucuresti a fost dat disparut, dupa ce plecat, miercuri, din curtea unei gradinite aflate in Sectorul 6, informeaza Politia Capitalei.

Un batran in varsta de 73 de ani, arestat preventiv dupa ce a furat portofelul unei femei de 89 de ani

Un barbat in varsta de 73 de ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat portofelul unei batrane in varsta 89 de ani. Potrivit Politiei Capitalei, aceasta este a sasea oara cand batranul este prins la furat.

Copilul de 7 ani disparut miercuri in Capitala a fost gasit

Update 20. 30 - Copilul de 7 ani dat disparut dupa ce plecat, miercuri, din curtea unei gradinite aflate in Sectorul 6, a fost gasit de politisti in jurul orei 19. 00, plimbandu-se singur pe Bulevardul Timisoara.

Barbat dat disparut in urma cu sase ani, gasit de politie mort si ingropat pe un camp

Un barbat declarat disparut, in urma cu sase ani, a fost descoperit de politie, in urma cu doua luni. Barbatul a fost omorat si ingropat pe un camp din judeteul Buzau. Patru persoane sunt judecate pentru crima.

Barbat din Suceava, trimis in judecata pentru omor din culpa dupa ce cainele sau a muscat un copil de sase ani care a murit

Un barbat din Suceava a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, luni, dupa ce in luna martie 2012 cainele sau a muscat un copil de sase ani ce a murit din cauza ranilor suferite, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )