Libnet.ro
UNICEF

00:07

Copilotul de raliuri Adrian Berghea a incetat din viata la varsta de 46 de ani

Antena3 Antena3,
Copilotul de raliuri Adrian Berghea a incetat din viata la varsta de 46 de ani

Copilotul de raliuri Adrian Berghea, campion national alaturi de Constantin Aur si Dan Girtofan, a incetat din viata la varsta de 46 de ani, anunta Federatia Romana de Automobilism Sportiv FRAS), intr-un. continuă pe Antena3

Doliu in motorsport: Adrian Berghea, fost multiplu campion, a decedat la 46 de ani

Adrian Berghea, multiplu campion national la raliuri si unul dintre cei mai de succes copiloti din istoria Romaniei, a decedat la varsta de 46 de ani, rapus de cancer.

Doliu in lumea auto: multiplul campion Adrian Berghea a murit la doar 46 de ani, rapus de cancer

Cu o cariera impresionanta in motorsport ce a culminat cu obtinerea a doua titluri de campion absolut in calitate de copilot si numeroase participari internationale, Adrian Berghea este considerat unul dintre cei mai de succes copiloti ai Romaniei din istorie.

Andreea Raducan, suspecta de cancer! Cum a primit vestea si cum a trecut peste marea cumpana din viata!

Andreea Raducan, gimnasta care a castigat medalii de aur pentru Romania, inclusiv la Jocurile Olimpice, a traversat o mare cumpana in viata cand a fost suspecta de cancer. Iata cum a primit vestea si cum a procedat imediat dupa aceea.

Epurescu: Cine a sustinut Chevron pentru avantaje va disparea din viata politica

Campania inceputa de Directia Nationala Anticoruptie DNA) impotriva multor demnitari cu greutate probabil ca va duce la disparitia din viata politica a multora dintre cei care au sustinut Chevron in schimbul unor avantaje, ne-a declarat activistul George Epurescu, sustinand ca au existat presiuni asupra instantelor din tara noastra implicate in procesele dintre gigantul petrolier american si organizatiile pentru protectia mediului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )