Libnet.ro
UNICEF

21:00

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, este operat din nou la Cluj

Antena3 Antena3,
Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, este operat din nou la Cluj

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul din Apuseni, va fi supus unei noi interventii chirugicale. Acesta va fi operat la femur, fiind a doua oara cand medicii fac o astfel de interventie pentru copilot. Ac. continuă pe Antena3

Copilotul Razvan Petrescu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, operat din nou la Cluj

Razvan Petrescu, copilotul ranit in accidentul aviatic din luna ianuarie din Muntii Apuseni, este supus, marti, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Cluj-Napoca, unei noi interventii chirugicale la femurul stang, unde nu s-a depus suficient calciu, informeaza Mediafax.

Copilotul ranit in accidentul din Apuseni, Razvan Petrescu, a revenit la Cluj pentru o operatie la piciorul stang

Razvan Petrescu, copilotul ranit in accidentul aviatic din ianuarie, in Apuseni, a fost internat, marti, 2 septembrie, la Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca. El va fi supus unei noi interventii chirugicale la femurul stang.

Subiectele Zilei: Decizie radicala la Transporturi: Ministrul Ioan Rus vrea sa scape de mostenirea lui Relu Fenechiu si Dan Sova; Invatamantul din Romania este de nota 6; Apostolii lui Stalin. Ana Pauker, cea mai puternica femeie

DNA: Caracatita imobiliara a edilului din Navodari. VIP-urile care au cumparat terenuri de la Imparatul Plajelor. Primarul PSD al orasului. Declarat mort inainte sa moara. O asistenta din Constanta, concediata dupa ce i-a decis sfarsitul unui barbat de 62 de ani. Ancheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )