Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cora Romania, vanzari cu 60% mai mari decat media saptamanala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cora Romania, vanzari cu 60% mai mari decat media saptamanala

Lantul de hypermarketuri Cora a inregistrat in tara noastra, in Saptamana Mare, vanzari cu 60% mai mari fata de media saptamanala din acest an, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Motivele nebanuite pentru care femeile se vad mereu mai grase decat sunt

Un experiment inedit a dovedit ca toate femeile din lume se vad ca fiind mai grase decat sunt de fapt in realitate. Iar motivele pentru care mintea femeilor interpreteaza in acest fel greutatea corporala sunt cel putin.

Unul dintre cele mai mari site-uri de tip torrent a fost inchis

Unul dintre cele mai mari site-uri de file sharing, specializat pe domeniul sportiv, a fost inchis, dupa ce administratorii acestuia au fost avertizati ca risca sa ajunga la inchisoare, noteaza BBC. TSTN, The.

Cinci metode prin care firmele multinationale storc bani din Romania

Proprietarii din strainatate isi obliga filialele din Romania sa le plateasca diverse servicii si sa le cumpere produse specifice la preturi mult mai mari decat cele practicate pe piata locala.

Faze tari: Un obiect gasit in Romania, printre cele mai mari mistere ale omenirii; 10 descoperiri pe care stiinta nu le poate explica; De ce taiem mielul de Pasti?

Descoperire incredibila in stomacul unui om de afaceri. Chirurgii au gasit nu mai putin de 12 lingouri de aur. Un barbat de 63 de ani, din Delhi, India, a ajuns la spital plangandu-se de senzatii de voma, dupa o cearta avuta cu. Monstrul din Loch Ness a fost fotografiat din satelit! Cateva imagini din satelit au surprins cu ajutorul unui iPhone o creatura bizara, iar toata Anglia fierbe. O fi vorba oare de celebrul mostru din Loch Ness?, se intreaba englezii.

Noua lume a jocurilor video: povestea pe care o spun va fi mai importanta decat grafica si mai puternica decat filmul

Jocurile video au fost candva simple. Pasai o bila 2D intre doua palete la fel de 2D Pong). Vanai nazisti intr-un mediu 2D si te puteai plimba stanga-dreapta, inainte-inapoi Wolfenstein). in prezent, insa, povestile jocurilor video tind si trebuie sa devina mai complexe. Asta marcheaza noua era: copiii pot fi educati prin jocuri, iar Hollywood se poate panica.

Se construieste cladirea de 1 km! Va fi mai inalta decat Burj Khalifa!

Arabia Saudita va avea peste cativa ani cea mai inalta cladire din lume. Este vorba de un zgarie nori de 1 kilometru, care va depasi astfel recordul detinut momentan de Burj Khalifa din Dubai.

Utile: Cum sa slabesti rapid dupa Paste. Sapte reguli de aur; Zaharul este mai periculos decat cocaina pentru ca e legal; Declinul mintal incepe mult mai devreme: de la 24 de ani creierul incepe sa-si piarda din abilitati

Tratamente naturiste pentru mahmureala. Petreceri cu cei dragi, multa mancare, multa bautura si uite asa, din vorba in vorba, ai intrecut masura. Bea apa sarata dimineata ca sa-ti detoxifiezi colonul!Cura cu apa sarata dimineata este una din cele mai ieftine si simple modalitati de a-ti detoxifia.

'Patimile' burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

FOTO Brunetele, de doua ori mai dorite decat blondele

Desi se spune ca blondele sunt mai distractive, brunetele sunt de doua ori mai frumoase, arata un nou sondaj. Actrita Audrey Hepburn ocupa locul fruntas, fiind declarata cea mai dorita femeie din ultimii 50 de ani.

Patimile burselor din ultimele trei secole. Care au fost cele mai mari 10 crize?

Omenirea si-a readus aminte de ce inseamna o criza financiara si ce inseamna o bula speculativa dupa recesiunea inceputa in 2008. Care au fost insa cele mai importante momente de panica traite de investitori pe burse in ultimele trei secole?.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )