Libnet.ro
UNICEF

15:15

Coreea de Nord avertizeaza ca ostilitatea SUA risca sa genereze un razboi

B1 B1,
Coreea de Nord avertizeaza ca ostilitatea SUA risca sa genereze un razboi

Ambasadorul nord-coreean la ONU avertizeaza ca ostilitatea Statelor Unite risca sa genereze o situatie de razboi in orice moment, scrie AFP. Prin aceasta afirmatie, oficialul reitereaza oferta Phenianului de . continuă pe B1

Coreea de Nord avertizeaza ca ostilitatea SUA ar putea sa genereze un razboi

Ambasadorul nord-coreean la ONU avertizeaza ca ostilitatea Statelor Unite risca sa genereze o situatie de razboi in orice moment, reiterand oferta Phenianului de a initia negocieri directe cu Statele Unite, inclusiv pe tema armelor nucleare, relateaza AFP.

Coreea de Nord avertizeaza ca ostilitatea SUA risca sa genereze un razboi

Ambasadorul nord-coreean la ONU avertizeaza ca ostilitatea Statelor Unite risca sa genereze o situatie de razboi in orice moment, reiterand oferta Phenianului de a initia negocieri directe cu Statele Unite,.

Coreea de Nord AVERTIZEAZA SUA cu privire la izbucnirea unui razboi.

Ambasadorul nord-coreean la ONU avertizeaza ca ostilitatea Statelor Unite risca sa genereze o situatie de razboi in orice moment, totusi a reiterat oferta Phenianului de a initia negocieri directe cu Statele Unite, inclusiv pe tema armelor nucleare, relateaza Mediafax. Intr-o rara conferinta de presa, Sin Son-Ho a explicat ca tensiunile au fost amplificate de amenintarile proferate de Statele Unite in legatura cu denuclearizarea Peninsulei Coreea.

UPDATE. Coreea de Nord AVERTIZEAZA SUA cu privire la izbucnirea unui razboi.

Regimul stalinist de la Phenian a propus duminica negocieri la nivel inalt intre Coreea de Nord si Statele Unite pentru asigurarea pacii si diminuarea tensiunilor in Peninsula Coreea. Avem intentia de a organiza negocieri, a reiterat Sin. Coreea de Nord risca noi sanctiuni internationale dupa al treilea test nuclear efectuat in februarie, dar diplomatul de la Phenian a catalogat aceasta situatie drept santaj. Coreea de Nord are dreptul legitim si suveran de a se apara si il .

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )