Libnet.ro
UNICEF

16:30

Coreea de Nord a realizat un nou test de racheta, al cincilea intr-o serie de trei zile

Adevărul Adevărul,
Coreea de Nord a realizat un nou test de racheta, al cincilea intr-o serie de trei zile

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, fiind al cincilea in decurs de trei zile. Aceasta serie de teste l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unor consecinte periculoase. continuă pe Adevărul

Coreea de Nord a efectuat un nou test de racheta, al cincilea in trei zile.

Coreea de Nord a efectuat luni un nou test de tir al unei rachete cu raza scurta de actiune, al cincilea in decurs de trei zile, o serie de teste care l-au determinat pe secretarul general al ONU sa isi exprime ingrijorarea cu privire la riscul unei escalade periculoase, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Acest tir a fost confirmat de catre un purtator de cuvant al sefului Statului Major sud-coreean, care nu stia daca este vorba despre teste de rachete ghidate sau despre rachete trase cu .

Orfani si fara adapost: Cum se duce lupta pentru supravietuire pe strazile din Coreea de Nord

Yoon Hee s-a nascut intr-un sat din Coreea de Nord, aproape de locul unde fondatorul tarii, Kim Il-sung, a purtat batalia pentru independenta, iar fiul sau, Kim Jong-il, a venit pe lume. Asemanarile dintre tanara orfana si conducatorii patriei sale se opresc insa aici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )