Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corespondenta din Barcelona: Huawei aduce la Mobile World Congress poate cel mai frumos ceas inteligent

Adevărul Adevărul,
Corespondenta din Barcelona: Huawei aduce la Mobile World Congress poate cel mai frumos ceas inteligent

Huawei a organizat un eveniment in avanpremiera Mobile World Congress 2015 si a lansat oficial Huawei Watch, dar si o bratara inteligenta, numita Talkband N2 si niste casti magnetice. Le trecem in revista. continuă pe Adevărul

Huawei a lansat primul smartwatch din portofoliu la Mobile World Congress

Chinezii de la Huawei au lansat la Mobile World Congress din Barcelona primul smartwatch al companiei. Dispozitibul este compatibil cu sistemul Android si are o forma rotunda.

MWC 2015, un eveniment fara secrete. Cele mai importante lansari

Mobile World Congress sau MWC) este, poate, cel mai important eveniment european de tehnologie. Noi suntem la MWC 2015, in Barcelona, si va transmitem toate detaliile legate de cele mai importante lansari de la eveniment. in fiecare an, inca din 1987, Barcelona devine capitala mondiala a tehnologiilor mobile. MWC 2015 se desfasoara intre 1 si [].

Huawei a lansat primul smartwatch. Afla ce functii are

Producatorul chinez de echipamente de telecomnicatii Huawei a lansat duminica, la Mobile World Congress de la Barcelona, primul smartwatch al companiei, cu o forma rotunda si compatibil cu smartphone-urile operate de sistemul Android, relateza Mediafax.

Samsung a lansat Galaxy S6 si varianta curbata edge. Telefoanele au carcasa din metal si sticla si se pot incarca wireless

Samsung a lansat la Mobile World Congress Barcelona smartphone-ul de top Galaxy S6 si versiunea S6 edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Dupa vanzari sub asteptari S4 si S5, Samsung spera ca S6 va merge mult mai bine si tocmai de aceea a renuntat la plasticul atat de criticat. Noile Galaxy au carcasa din metal si sticla, se pot incarca wireless, iar Samsung a lansat si un serviciu de plati mobile numit Pay. Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile la nivel global incepand cu mijlocul lunii aprilie 2015, in versiuni de 32, 64 si 128 GB.

UPDATE Samsung a lansat Galaxy S6 si varianta curbata edge. Telefoanele au carcasa din metal si sticla si se pot incarca wireless

Samsung a lansat la Mobile World Congress Barcelona smartphone-ul de top Galaxy S6 si versiunea S6 edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Dupa vanzari sub asteptari S4 si S5, Samsung spera ca S6 va merge mult mai bine si tocmai de aceea a renuntat la plasticul atat de criticat. Noile Galaxy au carcasa din metal si sticla, se pot incarca wireless, iar Samsung a lansat si un serviciu de plati mobile numit Pay. Galaxy S6 si S6 edge vor fi disponibile la nivel global incepand cu mijlocul lunii aprilie 2015, in versiuni de 32, 64 si 128 GB. UPDATE Vodafone Romania a anuntat luni, 2 martie, ca noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi disponibile utilizatorilor sai incepand din data de 17 aprilie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )